Xperia XZ2, Mart ayında satışa çıkacak!

0
383 Okunma

Sony, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefon modeli Xperia XZ2 ve XZ Compact‘ı tanıttı.

Farklı renk seçenekleriyle dikkat çeken telefonlarda Qualcomm Snapdragon 845 donanımlı olup, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama ile geliyor.

XZ2 modeli Android 8.0 Oreo ile çalışıyor ve 5.7 inç Full HD+ HDR ekran özelliklerini sunuyor.Sony yetkilisi, daha yüksek ekran görüntü kalitesinin getirilmemesinin sebebi olarak 3189mAh bataryanın zorlanmasını istemediklerini bu yüzden ekran seçeneği olarak bu özellikleri tercih ettiklerini söyledi. Ancak Sony’nin XReality mühendisleri ekran kalitesini yükseltecek bir teknoloji sunmuş durumdalar. Bu teknoloji ile birlikte telefon, SDR videoları HDR videolara dönüştürebilecek.

Xperia XZ2, Motion Eye sensörü içeriyor

Yeni tanıtılan modelin arka kamerasında 19MP Motion Eye sensörü bulunurken, 960FPS ve süper yavaş hızda HD olarak video çekilmesini mümkün kılıyor. Kamera aynı zamanda 4K HDR video çekme özelliğiyle de dikkat çekiyor.Telefonun ön kamerası ise 5MP çekim kapasitesine sahip.

Xperia XZ2’de 5.7 inçlik bir boyut buunurken, Compact modelinde ise 5 inçlik bir boyut kullanılmış durumda. Bunun dışında iki model de 1.5 metre derinlikte 30 dakika kadar suya dayanıklı.

Mart ayında satışa sunulacak olan yeni modeller Liquid Black, Liquid Silver, Deep Green, Ash Pink renk seçenekleriyle gelecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz