Y Kuşağı için geliştirilmiş iki telefon!

0
251 Okunma

Bildiğiniz gibi Amerikalılar kuşakları sınıflandırmak için bazı isimler kullanıyorlar. Buna göre 1965-1979 yılları arasında doğmuş kişiler X Kuşağı, 1980-1999 yılları arasında doğmuş kişiler Y Kuşağı, 2000-2020 yılları arasında doğmuş olan kişiler ise Z Kuşağı olarak tanımlanıyor. Genel olarak tüm bu kuşakların birbirinden çok farklı özellikleri ve satın alma tercihleri var. Örneğin, X Kuşağı birinin bir telefondan beklentisi ile Y Kuşağı birinin bir telefondan beklentisi çoğu zaman aynı olmayabiliyor. 

Akıllı telefonlar günlük rutinimizdeki sayısız aktiviteyi destekleyen önemli yardımcılarımız. Sabah uyanmamızı sağlıyorlar, gündemi takip etmemize yardımcı oluyorlar ve keyifli vakit geçirmemiz için oyun oynayabilmemize olanak sağlıyorlar. Akıllı telefonlar kişinin yalnızca yaşamını yönlendirmiyor anı zamanda değerli anılarını korumasını da sağlıyor. Bunların arasında en önemlisi tabiki çekilen fotoğraflar. 

Honor 10 Lite ve Honor Play ikilisi

Honor markası da bir telefondan yukarıda saydığımız beklentileri karşılayabilen iki yeni telefonunu tanıttı. Honor 10 Lite ve Honor Play isimli telefonlar neredeyse tamamen Y Kuşağı’na hitap ediyor. Rekabetçi özellikleri, başarılı kameraları ve iyi seviyede oyun yetenekleri olan telefonlar Y Kuşağı’nın aradığı hemen hemen tüm özelliklere sahip. 

Honor 10 Lite modelinde 24 megapiksel çözünürlükte fotoğraf çeken bir kamera bulunuyor. Çoğu ışıkta başarılı selfieler çeken bu kamera ayrıca arka plana uyum sağlayabilen sekiz ayrı selfie senaryosuna da sahip. Fotoğrafları iyileştirmek ve amatör selfieleri stüdyo kalitesine ulaştırmak için kelebek aydınlatma ve yumuşak aydınlatma gibi modları bulunuyor. Telefon ayrıca çevreye gerçek zamanlı uyum sağlayan yapay zeka özelliğine de sahip.

Honor Play ise adından da anlaşılacağı gibi oyun yeteneklerine sahip bir akıllı telefon. D Smart Shock ve 3D ses efektleri bulunan telefon etkileyici bir oyun ortamı yaratıyor.

Akılı telefonlar yaşam şeklimizin bir parçası olduğu kadar görünüşümüzün de bir parçası olan moda aksesuarları. Y Kuşağı için bir telefonun tasarımının da başarılı olması son derece önemli. Bu iki Honor modeli de kuşağın isteklerine yanıt verecek şekilde tasarlanmış diyebiliriz. 

32 GB’lik Honor 10 Lite 1.689 TL’lik, 64 GB’lik Honor Play ise 2.285 TL’lik fiyatıyla ülkemizde alıcı buluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz