Garnier’den doğru saç rengini seçen uygulama!

0
548 Okunma

Eğer aynı renginizde devam etmeyecekseniz saç boyatmak biraz kafa karıştırıcı olabilir. Doğru saç rengi seçimi yapmak, istediğiniz rengin sizde nasıl duracağından emin olamamak başlıca sorunlar arasındadır. Ancak gelişen teknolojilerle bu sorunlar tarih olmaya başlıyor. Garnier tarafından geliştirilen Modiface isimli yeni uygulama sayesinde sizin için uygun rengi bir yapay zeka seçiyor. Garnier Shade Selector Tool ismi verilen araç doğru rengi bulabilmeniz için size uygun olabilecek tüm renkleri önünüze çıkarıyor.

Aracı kullanmaya başlamadan önce size sorduğu sorulara yanıt vermeniz gerekiyor. Daha önce saçınızı boyayıp boyamadığınızı ya da saçınızın ne kadar işlem gördüğünü öğrenen araç daha sonrasında karşınıza farklı renkler getirerek kendi tonunuzu seçmenizi istiyor. Tüm bu aşamalardan sonra ten renginize en uygun olan renkleri sizin için listeliyor. Ek olarak müşteriler  Nutrisse, Olia ve Color Sensation gibi saç renklerini de deneyebiliyor. Doğru saç rengi önerisi alabilmek için aracın sorduğu sorulara doğru şekilde cevap vermek çok önemli. 

Yeni araçla ilgili açıklama yapan Garnier Saç Rengi Uzmanı Nikki Lee, “Kadınların birçoğu kişiliğine ve cilt tonuna uyacak en iyi saç rengini merak ediyordu. Shade Selector sayesinde doğru saç rengini bulabilmek için güzellik salonlarını dolaşmalarına gerek kalmayacak” dedi.

Uygulama şimdilik yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleştiriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz