Yabancı dil öğrenmeye yardımcı en iyi 5 Web Sitesi!

0
1.640 Okunma

Yabancı dil  öğrenmek, günümüzde gerek iş gerek okul hayatımız için  olmazsa olmazlar listesinde! Hal böyle olunca da pembeteknoloji ekibi olarak, yabancı dilimizi geliştirecek en iyi 5 yabancı dil öğrenme web sitesini sizler için inceledik.

1.Bitgab

 

Yabancı dil öğrenmeye yardımcı en iyi 5 Web Site!

Bitgab, ücretsiz yabancı dil öğrenme imkanı sunan mükemmel bir sosyal ağ.  Seviyenize göre film, şarkı ve ilginç haberler ile hazırlanmış içerikler günlük olarak yayınlanıyor.  Dünyanın çeşitli yerlerinden edineceğiniz arkadaşlarla veya öğretmenlerle sohbet edip, dilerseniz kameralı görüşebilme imkanı sunuyor.  Böylece kullanıcıya, yabancı bir dili öğrenirken hem sosyalleşme hem de eğlenme fırsatı veriyor!

bitgab.com/tr/ingilizce-ogren

2.Duolingo

Yabancı dil öğrenmeye yardımcı en iyi 5 Web Site!

Duolingo, dünyanın en büyük ücretsiz dil öğrenme ve  çeviri oluşumudur.  Günlük olarak belirlenen dersler eşliğinde, yabancı dil seviyemizi  geliştirmemize imkan sağlar. Ayrıca sadece yazılı değil sesli olarak de çalışıyor. Yani bazen cümleleri okumamızı istiyor. Bazen de öğrenmeye çalıştığımızz dilde cümleler söyleyip yazmamızı istiyor.  Bu uygulamada, kullanıcılar birbirinin çevirilerini oyluyor. böylece en iyi çeviriler de belirlenmiş oluyor!

https://tr.duolingo.com/

3.British Council

Yabancı dil öğrenmeye yardımcı en iyi 5 Web Site!

British Council ile ücretsiz bir şekilde İngilizce öğrenmek mümkün! British Council, Birleşik Krallık’ın uluslararası eğitim ve kültürel fırsatlardan sorumlu en büyük organizasyonu. İngiltere, Galler ve İskoçya’da kayıtlı bir hayır kurumu. Bu sitede, hangi alanda İngilizce’nizi geliştirmek istediğinizi seçebilirsiniz. Bu mükemmel web sitesi,  dilbilgisi ve kelime bilginiz ile ilgili size yardımcı olacak interaktif alıştırmalar ile birlikte yüzlerce sayfalık yüksek kaliteli video ve sese sahip.

https://www.britishcouncil.org.tr/english/web

 

4.Babbel

 

Yabancı dil öğrenmeye yardımcı en iyi 5 Web Site!

Babbel, yabancı dil öğrenme alanında  profesyonel bir servis! Dil bilginizin seviyesine göre sizleri bir topluluğun içine alıyor ve orada dilinizi geliştirmeye başlıyorsunuz. Dilbilgisi, kelime bilgisi, farklı telaffuz seçenekleri ile ilerleyen eğitimlerin dilinize çok fazla şey katacağını söyleyebiliriz. Bir hafta ücretsiz deneme süresi var. Sonrasında ise kurslar ücrete. Yabancı dil, kelime pratiği yapmak için en ideal sitelerden. diğer üyelerle iletişim imkanı da var.

https://www.babbel.com/

5.Cambly

Yabancı dil öğrenmeye yardımcı en iyi 5 Web Site!

Cambly, online İngilizce öğrenme sitesi. Üstelik telefonlarımızda rahatlıkla kullanabilmemiz için uygulaması da mevcut! Cambly, aracılığıyla ana dili İngilizce olan hocalara bağlanabilir ve anında İngilizce konuşmaya başlayabiliriz. Cambly’nin sisteminde 7/24 online hoca bulunuyor. Hocaların profillerini inceledikten sonra hangi hoca ile ders yapmak istediğimize karar vererek  işe başlıyoruz. Sonrasında ise İngilizce speaking, writing, reading veya listening pratiklerinin hepsini bu site de yapmak mümkün. Cambly, İngilizce seviyesini yükseltmek, IELTS ve TOEFL gibi zorlu İngilizce sınavlarına çalışmak isteyenler için mükemmel bir uygulama!

https://www.cambly.com/english?lang=tr

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz