2018 yılının en iyi Android oyunları!

1
396 Okunma

Android oyunlar eğlenceli zaman geçirmemiz için kimi zaman da bir şeyler öğrenebilmemiz adına çoğumuzun hayatında önemli bir yere sahip. iOS daha iyi bir oyun seçimine sahip olsa da, Android oyun seçeneği son birkaç yılda önemli ölçüde büyüdü! Bu yazımızda, Pembeteknoloji ekibi olarak, piyasada bulunan en iyi Android oyunların bazılarını sizler için derledik. Bazıları ücretsiz, bazıları ise birkaç kuruşa mal olsa da, hepsi deeğlenceli bir deneyim sunuyor!

HUNGRY DRAGON

 

Hungry Dragon’da, köylerin yerlerini araştıran sonrasında köylüleri yiyen bir ejderhanın rolünü oynayacaksınız. Azgın bir ejderha olarak, masum ama ağız sulandıran avlarla dolu bir ortaçağ diyarının göklerinde süzülün! Geçtiğiniz yerleri küle çevirip ardında enkaz bırakarak damağınızı ve midenizi şenlendirin! Siz ilerledikçe, sizin saldırılarınızda kullanabileceğiniz daha fazla ejderha toplarsınız. Bu ejderhaları kullanarak daha fazla puan alabilmeniz gerekir. Her şeyin ve herkesin menüye dahil olduğu dünyada tam olarak gökten gazap olup yağacaksınız!

 

PUBG

Bu yılın en popüler oyunlarından biri olan PubG oyununda  sizden başka 99 kişi daha aynı amaç için savaşıyor! Ama  bu savaşı sadece bir kişi kazanacak! Kontroller, alışana kadar biraz tuhaf ve sadece bir harita var. Erangel Adasına doğru uçun, elinizden geleni yapıın. Öldür, öldür, öldür!

MİNECRAFT – POCKET EDİTİON

Minecraft olarak bilinen fenomen oyun, akıllı telefonlara indirilme oranında inanılmaz derecede başarılı bir sıçrama yaptı! Bu oyun ile dünyayı keşfetme ve inşa etme yeteneği kazanın! Yaratıcılığınızı gösterebiliceğiniz aynı zamanda da maceralarla dolu olan bir dünyaya hazır olun!

ALTO’S ODYSSEY

İOS’ta başarılı bir sürümden sonra, Alto’s Odyssey artık nihayet Android oyunlar listesinde! Üstelik ücretsiz! .Alto’nun macerasının devamı niteliğindeki oyunda,  güzel tasarlanmış seviyeleri keşfedecek, sarmaşıkları ezecek ve çölün gizemlerini ortaya çıkarırken sıcak hava balonlarında zıplayabileceksiniz.

 

 

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz