Yağ yakıcı kahve tarifi! Zayıflamaya yardımcı Türk kahvesi nasıl yapılır?

0
355 Okunma

11 ayın sultanı Ramazan’ın bitmesine sayılı günler kaldı. Bu süreçte alınan kiloları da sağlıklı bir şekilde azaltma zamanı geldi. Peki sadece Türk kahvesi içerek kilo verme sürecinizi hızlandırabileceğinizi biliyor muydunuz? Yağ yakıcı kahve tarifi nasıl yapılır? İşte yanıtı…

Yağ yakıcı Türk kahvesi tarifi!

Öncelikle çok basit ve kolay yapılan bir tarif olduğunu belirtelim. Tarif evdeki malzemeler ile kolayca hazırlanabiliyor. Yağ yakmaya yardımcı kahveyi hazırlamanız için süt, tarçın ve kahveye ihtiyacınız var.

yağ yakıcı kahve

Kahve, iştah kesmesine yardımcı olması ile biliniyor. Aynı zamanda idrar söktürücü olan kahve, bol su ile tüketildiğinde toksinleri de atmaya yardımcı oluyor. Tarçın ise kan şekerini dengeliyor ve aşırı yemek yeme istediğini önlüyor.

Yağ yakıcı kahve nasıl yapılır?

Malzemeler: 

  • 1 su bardağı süt
  • 1 çubuk tarçın
  • 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi

Yapılışı: 

  • Kahve tarifi için kullanacağınız sütü mutlaka gece hazırlamayı unutmayın.
  • Gece hazırlayacağınız sütün içine çubuk tarçın ekleyerek kısık ateşte kaynatın.
  • Kaynayan süt içerisindeki tarçını almadan soğumaya bırakın.
  • Kahvenizi hazırlamak için satın aldığınız kahve makinesine öncesinde hazırlamış olduğunuz tarçınlı sütü ve kahveyi ekleyin ve makinenizi çalıştırın. Artık mis gibi kokan kahveniz hazır.

Hazırladığınız kahveyi tüketmeniz için en ideal zaman akşamüstü saatleridir. Bu saatlerde enerji düşer ve yemek yeme isteği olur. Kahve aşırı tüketimi önler.

Bir diğer önemli nokta ise kahvenin yanında mutlaka 2 bardak su içilmesi. Su sayesinde yakılan yağlar, ter ve idrar yoluyla dışarı atılır. Yağ yakımını görmek için en az 1 hafta boyunca düzenli kahve tarifini yapmanız gerekiyor. Afiyet olsun.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz