Yapay zekalı diş fırçası Oral-B Genius X!

0
586 Okunma

Dünyaca ünlü diş fırçası markası Oral-B, Genius X ismini verdiği yeni fırçası ile geri döndü. Ancak Genius X diğerilerinden çok daha akıllı. Dişlerin nasıl fırçalanması gerektiği konusunda yıllardır araştırma yapan ve binlerce diş fırçalama tarzını analiz eden şirket sonunda ortaya yapay zekalı diş fırçası Genius X’i çıkardı. Sahibinin diş fırçalama alışkanlığını izleyen fırça, Android ve iOS işletim sistemli cihazlarla etkileşime girerek kişiyi doğru fırçalama konusunda bilgilendiriyor. 

Sıradan elektrikli bir diş fırçası gibi görünen Oral-B Genius X’in fırçası 12 farklı renkte kişiselleştirilebiliyor. Gelelim teknolojik detaylara. Fırça başlığının altında LED SmartRing bulunuyor. Buradaki ışık, dış fırçalarken çok fazla baskı yaptığınızı farkederse kırmızıya dönerek sizi uyarıyor. Halkanın altında ise profesyonel temizlik, dil temizleyici, beyazlatma ve masaj gibi farklı fırça modlarının seçilebildiği bir düğme konumlanıyor. 

Temmuz ayında satışa çıkması beklenen yapay zekalı diş fırçası Genius X’in 200-250 dolarlık fiyat etiketine sahip olması bekleniyor. 

Yapay zekalı diş fırçası nasıl çalışıyor?

Fırçayı kullanabilmek için telefondaki uygulama ile birlikte fırçayı açmak yeterli. Telefondan ağzınızın hangi kısmını, ne kadar baskı uygulayarak fırçaladığınızı görebiliyorsunuz. Ayrıca ağzınızın bir sonraki bölümüne geçmeniz gerektiği zaman fırçanın üzerindeki ışık yanıp sönüyor ve size hafif bir titreşim gönderiyor. Fırça dişlerin alt ve üst kısmını 2 dakika 22 saniye boyunca fırçalamaya programlanmış olarak geliyor. 

Akıllı telefon uygulaması fırçalama sonrasında sizi değerlendirip puanlıyor. Bir dahaki sefere dikkat etmeniz gerekenler konusunda sizi puanlıyor. Uygulama geçmiş skorlarınızı da tutuyor. 

Kendi şarj istasyonuna sahip olan yapay zekalı diş fırçası Genius X ayrıca USB ile de şarj edilebiliyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz