Yapay zekalı kahve makinası Jura Z6!

0
572 Okunma

Dünyanın önemli kahve makinası üreticilerinden biri olan Jura, geliştirdiği yüksek kalitedeki kahve makinalarıyla bu keyfi unutulmaz bir deneyim haline getirmeyi amaçlıyor. Şirket artık teknolojinin nimetlerini de kullanarak ortaya yepyeni makinalar çıkarıyor. Şu sıralar markanın en çok dikkat çeken modeli Z6. Yapay zekanın kullanıldığı kahve makinası Jura Z6, kişisel tercihleri tanımlayabilen bir yeteneğe sahip. 

3.5 inçlik bir TFT ekranı bulunan Jura Z6’nın 22 farklı spesiyali bulunuyor. Yeni geliştirilen sıvı sistemi sayesinde Z6 özel barista spesiyalleri ve double espresso yapabiliyor. Makinada aynı zamanda profesyonel kahve öğütücü de bulunuyor. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan kahve makinası Jura Z6 dışarıdaki lüks kahve keyfini evde yaşatmayı hedefliyor. 

Markanın yakın zamanda tanıttığı diğer iki makinası ise Jura ENA 8 ve Jura E8 olarak sıralanıyor. Bu modellerden ENA 8’in 10 farklı özelliği bulunuyor. E8 ise macchiato, yeşil çay ve double espresso gibi 12 farklı spesiyal hazırlayabiliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz