Kuvvet antremanı için KettlebellConnect!

0
198 Okunma

Egzersiz dünyası, tüketici elektroniği için büyük bir arena olmaya devam ediyor. Ürün üreticileri egzersiz ile ilgili birçok ürün geliştirmesi yapıyor ve sundukları çözümlerle yaşamı daha kolay ve sağlıklı hale getirebiliyor. Bu çözümlerden biri de kuvvet antremanı denince akla gelen ilk isim olan kettlebell’lerde yaşandı. Girya da denilen oyuncaklar ağırlıklarıyla kişinin oldukça sağlam bir kuvvet antremanı yapmasını sağlıyor. Ancak bu ağırlıkların en büyük dezavantajı farklı farklı ağırlıklarda olması ve evde yapılan bir spor için gereğinden fazla yer kaplaması.

KettlebellConnect ise bu sorun için yaratılmış akıllı bir spor aleti. JAXJOX tarafından geliştirilen kettlebell ağırlığı ayarlanabilir yapısıyla kettlebell kalabalığının önüne geçiyor. Cihazın birden fazla pozitif özelliği mevcut. Üzerindeki ekrandan ağırlığı değiştirebiliyorsunuz. Kaymaz tabanı ve geniş tutma sapı egzersiz esnasında işinizi kolaylaştıyor. Son olarak bataryası tek şarjla 14 saat dayanıyor.

Aynı zamanda akıllı bir cihaz olan KettlebellConnect, kişinin verilerini takip edebiliyor ve hareketlerini izliyor. Dokuz farklı kullanıcıya kadar profil oluşturulabilen spor aletinin en büyük dezavantajı ise fiyat. Ürün 350 dolardan alıcı buluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz