Yarıyıl tatilinde gezebileceğiniz sanal müzeler

0
446 Okunma

Yarıyıl tatilini yarıladığımız şu günlerde çocuklarınız ile yapacak aktivite arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu içeriğimizde sizler için yarıyıl tatilinde gezebileceğiniz sanal müzeleri listeledik.

Chicago Children’s Museum

yariyil-tatilinde-gezebileceginiz-sanal-muzeler-1
Yarıyıl tatilinde gezebileceğiniz ilk sanal müze Chicago Children’s Museum. Bu müzede online etkinlikler yaş gruplarına göre düzenleniyor. Bu müzeyi ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Smithsonian Havacılık ve Uzay Müzesi

yariyil-tatilinde-gezebileceginiz-sanal-muzeler-2

Uzay, astronomi ve havacılık konularıyla ilgilenen çocuğunuz varsa bu müzeyi mutlaka sanal olarak ziyaret etmelisiniz. Bütün uzay araçlarının tarihinden ünlü astronotlara kadar pek çok konuda bilgi veren müzeyi ziyaret etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

MetKids

Yarıyıl tatilinde gezebileceğiniz sanal müzeler listemizdeki bir diğer müze MetKids. Dünyanın en büyük ve en önemli müzelerinden biri olan MET, 7-12 yaş aralığındaki çocuklardan ilham alarak oluşturulmuş. Keyifli içerikler sunan müzenin içeriklerine ulaşmak ve sanal müzeyi gezmek için buraya tıklayınız.

Gyeonggi Children’s Museum

yariyil-tatilinde-gezebileceginiz-sanal-muzeler-4
Google Art&Culture uygulamasından gezebileceğiniz Gyeonggi Çocuk Müzesi, kendi kendine öğrenme ve etkileşimli sergiler için tasarlanmış çocuklara yönelik ilk bağımsız müze olma özelliği taşımakta. Müzeyi keşfetmek için buraya tıklamanız yeterli.

Oyuncak Müzesi

yariyil-tatilinde-gezebileceginiz-sanal-muzeler-5

Yarıyıl tatilinde gezebileceğiniz sanal müzeler listemizde yer alan son müze ise Oyuncak Müzesi. Kültürel anlamda içerisinde birçok eser barındıran bu müzeyi İstanbul’da gezemediyseniz hemen şimdi dijital olarak gezebilirsiniz. 7’den 70’e herkese hitap eden Oyuncak Müzesi’ni incelemek için buraya tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz