Yarıyıl tatilinde çocuklarla izleyebileceğiniz filmler

0
419 Okunma

Çocukların iple geçtiği 15 günlük tatil 22 Ocak itibari ile başlıyor. Ebeveynlerin tatilde çocuklarıyla gerçekleştireceği en keyifli ve nitelikli aktivitelerin başında ise film izlemek geliyor. Bu içeriğimizde yarıyıl tatilinde çocuklarınızla izleyebileceğiniz filmleri derledik.

Her Şeye Evet

yariyil-tatilinde-cocuklarla-izleyebileceginiz-filmler-1

Netflix Orijinal filmi olan Her Şeye Evet, yarıyıl tatilinde çocuklarla izleyebileceğiniz filmlerden biri. Ailecek keyifle izleyeceğiniz filmin konusu şu şekilde: Çok zeki ve güçlü bir kadın olan Allison, riskten korkmayan bir annedir. Çocuklarına karşı aşırı disiplinli ve otoriter olan anne, çocuklarının isteklerini sürekli reddetmektedir. Bu durumu değiştirmeyi kafasına koyan Allison, eşi ile beraber bir gün boyunca çocuklarının bütün isteklerine ‘Evet’ deme kararını verir.

Kendini Özgür Bırak

yariyil-tatilinde-cocuklarla-izleyebileceginiz-filmler-2

Gündüz Kuşağı Emmy Ödülü’nün sahibi olan Kendini Özgür Bırak filmi Los Angeles’ta yaşayan 15 yaşındaki Zoe’nun hayatını anlatıyor. Yaz tatilini İngiltere açıklarındaki bir adada, annesinin çocukluğunun geçtiği evde geçiren Zoe burada gizemli bir atla bağ kuruyor.

Nikolas

yariyil-tatilinde-cocuklarla-izleyebileceginiz-filmler-3

Yarıyıl tatilinde çocuklarla izleyebileceğiniz filmler listemizde yer alan bir diğer yapım ise Nikolas. İzleyenlerin keyifli vakit geçirmesini amaçlayan film, azimli bir gencin sıra dışı olaylar ile dolu maceralarını konu alıyor. Cesur ve istekli bir genç, babasını bulmak için sonu bulunmayan yolculuğa çıkmaya hazırdır. Bu umut yolculuğu sırasında elflerin hep beraber birlikte bulunduğu bir diyara gelir ve kendi yazgısı ile bizzat tanışma fırsatı yakalar.

Konuşan Hayvanlar

yariyil-tatilinde-cocuklarla-izleyebileceginiz-filmler-4

Netflix’te yer alan Konuşan Hayvanlar, hayvan dostlarını kötü adamların elinden kurtarmak için zorlu bir mücadeleye atılan 9 yaşındaki bir çocuğun hikayesini konu ediyor.

Can Dostlar

Listemizin son sırasında yer alan yapım Can Dostlar ise parklarını Kötü Kazım’ın elinden almak için bir araya gelen mahalleli bir grup çocuğun hikâyesini anlatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz