Yaza formda girmek isteyenlere Arçelik’ten büyük indirim

0
527 Okunma
arçelik

Arçelik, forma girmek isteyenlere destek olacak bir kampanya yaptı. 30 Nisan tarihine kadar Arçelik B-Fit Blender ve Grundig Sensimeter Bluetooth Tartı‘yı birlikte alan müşterileri %20’ye varan indirim bekliyor. İki ürünü birlikte aldığınızda 498 TL yerine 399 TL ye satın alabileceksiniz.

Arçelik’ten %20 indirimli yaz fırsatı

Yaza formda girmek isteyen kadınlar, B-Fit Blender ile özel içecekler hazırlayabilir ve Grundig Sensimeter Bluetooth Tartı ile kilo cetvelinizi tutabilirsiniz. Arçelik, Spor ve diyet zamanı işinize en çok yarayacak bu ürünleri tek bir kampanya da topluyor. 30 Nisan tarihine kadar sürecek bu kampanyadan sizde faydalanabilirsiniz.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/yaza-formda-girmek-icin-5-uygulama-onerisi-10483/[/benzer]

Arçelik B-Fit Blender özellikleri

 

B-Fit Blender, 350W gücünde çalışıyor. hız kademesi ayarı sayesinde ürününüzü dilediğiniz hızda kullanabiliyorsunuz. Toplamda 1.29 KG ağırlığa sahip ürün,  12 cm genişliğe ve 35.5 cm yüksekliğe sahip. Kırmızı, pembe ve İnoks olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip. Ayrıca B-Fit Blender‘ın aksesuarların bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Kampanya ile indirimli olarak satılan ürünün asıl fiyatı 199 TL. B-Fit Blender ürününü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Grundig Sensimeter Bluetooth Tartı

 

32 cm en ve boy oranına sahip şık tartı, hassas ölçümler yapabiliyor. Klasik tartılarından farklı birçok özelliği bulunuyor. Ürün geniş tabanı ve cam malzemelerden yapıldığı için oldukça şık ve kullanışlı. özelliklerini listeleyecek olursak:

  • Hassas ölçüm
  • Otomatik çalışma ve kapanma
  • Vücut kemik ağırlığı analizi
  • Günlük kalori ihtiyacı göstergesi
  • Ölçüm değeri seçme düğmesi
  • Düşük pil göstergesi
  • Hafıza özelliği
  • Vücut kemik ağırlığı analizi

LCD ekrana sahip ürünü kampanya sebebi ile indirimli satın alabiliyorsunuz. Grundig Sensimeter Bluetooth Tartı tek başına satın alınmak istendiğinde 299 TL fiyata sahip. ürününü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz