Yedinci nesil iPad modelinde tanıdık gelen üç özellik!

0
269 Okunma

Apple, 25 Mart günü düzenleyeceği etkinlikte bazı yeni modellerini tüm dünyaya duyaracak. Bunlardan birinin AirPods2 olduğu biliniyor. Ancak ünlü teknoloji devi muhtemelen yedinci nesil iPad ve iPad mini 5 modellerini de bu etkinliğe saklıyor. 

Yakın zamanda görücüye çıkması beklenen tablet ile ilgili bazı tahminler de ortaya çıkmaya başladı. iPad mini 5 tahminlere göre iPad mini 4 ile tasarım anlamında aynı çizgilere sahip olacak. Yedinci nesil iPad hakkında ise önemli soru işaretleri mevcut. Bir önceki nesli 9.7 inç boyutunda olan iPad artık 10 inç ile karşımıza çıkacak. 

Yedinci nesil iPad modelinde olması beklenen 3 özellik!

Macotakara tarafından ortaya atılan tahminlere göre, yeni nesil iPad modelinde yalnızca Touch ID özelliği bulunacak. Bildiğiniz gibi daha önce Face ID dedikoduları da ortaya çıkmıştı. Yani muhtemelen yedinci nesil iPad’de de bir Home tuşu olacak. Hatta tablette 3.5 mm kulaklık jakı da bulunacak. Yeni iPad modeli USB Type-C’ye geçmek yerine Lightning girişi ile varlığını sürdürecek. 

Yeni nesil iPad hakkında çıkan bu dedikoduların ardından Apple’ın, iPad dünyasında bir hiyerarşi yaratmak istediği düşünülüyor. Markanın lüks tableti iPad Pro olarak konumlanıyor. Bu cihazda iki farklı ekran boyut seçeneği ve Face ID’nin yanında USB-C de mevcut.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz