Yemek yapmayı sevdirecek en iyi 5 sıcak hava fritözü

0
2.170 Okunma

Geçmişten beri mutfaklarda yerini alan fritözler son zamanlarda kadınların dikkatini tekrar çekmeye başladı. Özellikler Influencerlar tarafından çok övülen sıcak hava fritözleri, şimdiden evlerde yerini almaya başladı. Fırından az farklı fritözden daha gelişmiş bu yeni modeller hakkında sizin de kafanız karışıksa doğru yerdesiniz. İşte satın alabileceğiniz en iyi 5 sıcak hava fritözü.

En iyi 5 sıcak hava fritözü

Eskiden fritöz deyince aklımıza sadece minimum yağ ile kızartma yapan elektrikli ev aletleri gelirdi. Artık bu aletler gelişerek adeta küçük bir fırına dönüştü. Bir süredir piyasada olan fakat yeni yeni keşfedilen fritözler çok kısa sürede; et, tavuk, balık, kızartma, kek, poğaça gibi birçok yiyeceği otomatik olarak pişirebiliyor. Birçoğu mobil uygulama destekli olan bu ürünler, üzerindeki yönergeler ile yemekleriniz vaktinde ve doğru şekilde pişirmenize yarıyor. Şimdi gelelim trend olan 5 sıcak hava fritözüne.

Philips Avance Collection Airfryer Fritöz

en iyi 5 sıcak hava fritözü

Fritözler içerisinde en gelişmiş modellerden biri olan Philips Airfryer; mobil uygulama desteğine sahip. Üstelik mobil uygulama ile 200’den fazla tarife ücretsiz olarak ulaşabiliyorsunuz. Özel pişirme teknolojisi ve büyük kapasitesi sayesinde tüm ailenizi doyuracak yemekleri tek seferde pişirir. 5 adet önceden planlanmış pişirme programlarıyla; dondurulmuş patates, et, tavuk ve balık gibi yiyecekleri tek bir tuş ile hazırlar. Ayrıca ürünün tüm parçaları makinede yakayabilirsiniz.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Fritöz

en iyi 5 sıcak hava fritözü

Sıcak hava fritözleri arasında en çok tercih edilen ürünlerden olan Xiaomi Air Fryer; 3,5L kapasiteye sahip. Kızartma, buz çözme ve fermente etme gibi farklı seçenekleri bulunan cihazı; yemek pişirmenin yanı sıra yoğurt yapma, meyve kurutma gibi işlemleri için de kullanabilirsiniz. Mobil uygulama ile desteklenen üründe pişirebileceğiniz 100’den fazla akıllı tarif yer alıyor.

Onemoon Air Fryer

Xiaomi çatısı altında yer alan bu ürün, Air Fryer ile benzer özelliklere sahip. Led ekranı ile pişirme tercihlerinizi ayarlayacağınız ürünü, Xiaomi cihazdan daha uyguna satın alabilirsiniz.

Schafer Fit Fry Sıcak Hava Fritözü

en iyi 5 sıcak hava fritözü

Küçük ev aletlerinin bilindik markalarından olan Schafer; 3,5 litre kapasiteye sahip. Yemek programları yerine zaman ve sıcaklık ayarı ile hizmet veren bu ürün; otomatik kapanma, özel sıcaklık ayarı gibi seçenekleri ile kızartmadan keke tüm yiyeceklerini pişirir.

Tefal Easy Fry Fritöz

4 farklı pişirme fonksiyonu ve 4,2 litrelik geniş haznesi bulunan ürün, ayarlanabilir sıcaklık ve zaman kontrolüne sahip. Önceki modellere göre daha az yemek pişirme seçeneği sunan bu ürün kızartma, ızgara ve pişirme seçeneklerini daha geniş haznede ve yağsız olarak pişiriyor.

Ürünlerin özelliklerini detaylı keşfetmek ve satın almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz