Dünyanın ilk çift türbinli robot süpürgesi Türkiye’de satışa çıktı: Eufy RoboVac X8 Hybrid

0
365 Okunma
Eufy RoboVac X8 Hybrid

Ev temizliğinin baş kahramanı robot süpürgeler her geçen gün daha güçlü ve özellikli olmaya devam ediyor. Hemen hemen benzer özellikleri bulunan süpürgelere Türkiye’de yeni bir seçenek daha geldi. Dünyanın ile çift türbine sahip robot süpürgesi Eufy RoboVac X8 Hybrid Türkiye’de satışa çıktı. Anker’in çatısı altından bulunan modelin özellikleri, robot süpürgeden beklentilerinizi yükseltecek.

Anker Eufy RoboVac X8 Hybrid robot süpürge özellikleri

Anker Eufy RoboVac X8 Hybrid

Robot süpürgelerden beklenene göre daha iyi emiş gücü sunan bu ürün; birçok özelliği ile ön plana çıkıyor. Çift türbinli olması sebebi ile 2 adet 2000 Pa çekim gücü bulunan robot süpürge büyük su deposu ve çok katlı haritalama özellikleri ile dikkat çekiyor. Hava akışını %80 oranında arttırabilen robot süpürge; diğer seçeneklere göre daha derinlemesine temizlik yapıyor. Süpürme ve paspas özellikli cihaz, 250 ml daha geniş su tankı ile büyük evler için ideal. iPath Lazer Navigasyona sahip ürün çok katlı evlerde ayrı haritalama yapıyor. Büyük evler için kullanışlı olacak ürünün pil ömrüde dikkat çekiyor. Cihaz 180 dakika süpürme ve 140 dakika paspas yapıyor. Haznesindeki özel toz sıkıştırma teknolojisi sayesinde boşaltım sırasında da kolaylık sunuyor.

Yemek yapmayı sevdirecek en iyi 5 sıcak hava fritözü

Klasik robot süpürgelerden daha gelişmiş özelliklere sahip Anker Eufy RoboVac X8 Hybrid; dünyanın ilk iki türbinli robot süpürgesi olma ünvanını da taşıyor. Bİr süredir yurt dışında deneyimlenen süpürge 9500 TL’ye Türkiye’de satışı çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz