Yeni Apple Watch kordonu bilegi kendiliğinden saracak

0
305 Okunma

Geleneksel saatler yavaş yavaş yerini akıllı saatlere bırakıyor. Akıllı saatler gün içinde kullanıcısının hayatını kolaylaştıracak birçok yeteneği ile öne çıkıyor. Ancak burada önemli olan yalnızca yetenekler değil.
Saatlerin her zaman zarif ve şık olması son derece önemli.
Özellikle de biz kadınlar için.
İnce bileğe uygun ve kibar duran akıllı saatler her zaman için ilgimizi yetenekli olanlardan daha fazla çektiğini itiraf etmemiz gerekiyor. Akıllı saati güzel gösteren detaylardan biri de kordonu. Bu yüzden kordonu değiştirilebilen saatler diğerlerine göre daha avantajlı. Kordonlarda da farklı özellikler ortaya çıkmaya başladı. Yeni Apple Watch kordonu da bunlardan biri.

Tüm bildiğimiz saatler gibi mevcut Apple Watch kordonları da elle bağlanıyor. Kilo alıp verdiğimizde bu kordonu gevşetip sıkışlaştırmak gerekiyor. Çıkan haberlere göre yeni Apple Watch kordonu bu görevi kullanıcısının yerine yapabilecek.

Apple geçtiğimiz yıllarda bileğe göre kendini ayarlayan kordonun patentini almıştı. İlk takıldığında bileği hafızaya alan kordon daha konforlu bir kullanım alanı yaratmak için geliştirilmeye devam ediliyor. 

Apple Watch kullanıcısı kilo aldığında ya da verdiğinde kordon bunu farkedecek ve ona göre kendini sıkılaştıracak. Peki saat kilo alıp vermeyi nasıl anlayacak? Aslında cevap basit. Bunun için sağlık sensöründen aldığı verileri ve kullanıcının mevcut ayarlarını kullanacak. 

Kulağa oldukça ilginç gelen bu Apple Watch kordonu muhtemelen klasik kordonlara göre biraz daha pahalı olacak. Kordonun neye benzediğini ve fiyatını ilerleyen zamanda öğreneceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz