Yeni Galaxy S9 rengini çok beğeneceksiniz!

0
460 Okunma

Samsung’un amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus duyurulduğu tarihten itibaren tüm gözeri üzerine çekmeyi başardı. Hem tasarım hemde donanımsal özellikleri ile büyük beğeni toplayan bu cihazlar için yeni bir renk seçeneği daha duyuruldu.

İşte bordo kırmızı Galaxy S9 

Samsung amiral gemilerini satışa sunduktan bir süre sonra, farklı ülkelerde yeni renk seçeneklerini duyuruyor. Bu sene geçmiş zamanlara göre daha hızlı adım atan Samsung, Galaxy S9 ve S9 Plus için yeni renk seçeneğini duyurdu. Bordo kırmızı tonlarındaki Samsung cihazlar Çin internet sitesinde görüntülendi.

Galaxy S9

 

Şimdilik sadece Çin’de satışa sunulan rengin diğer ülkelerinde satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Telefonun arka yüzeyinde yer alan cam tabaka, tamamen kırmızı renkten oluşuyor. Bunun yanında parmak izi okuyucu ve ekran çerçeveleri de bordo kırmızı renk ile tasarlanmış. Tasarımsal olarak zaten büyük beğeni toplayan telefon, kırmızı rengi ile oldukça başarılı görünüyor. Özellikle telefonu kılıfsız kullanan ve kişiler için tasarımsal anlamda doygunluk yaşatabilecek

Benzer renk seçeneği geçen yıl Güney Kore ve Hindistan‘da, Galaxy  S8 modelleri ile buluştu. Galaxy S8 Plus serisine sonradan eklenen bir diğer renk seçeneği Rose Pink ise Tayvan, İngiltere ve Güney Kore‘deki kullanıcılara sunulmuştu.

Cihazın yeni renk seçeneğinin diğer renk seçenekleri ile aynı fiyat düzeyinde olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz