Yeni Huawei ürünlerin Türkiye satış fiyatı belli oldu

0
120 Okunma

Huawei Türkiye pazarına bugün hareketli başladı. Şirket birçok ürün için Türkiye fiyat listesini açıkladı. Düzenlenen bir basın toplantısında kısa süre önce globalde duyurulan ürünlerinide kullanıcıların beğenisine sundu. İşte yeni Huawei FreeBuds 4, Huawei Watch 3, Huawei MatePad 11 özellikleri ve fiyatları

Huawei FreeBuds özellikleri ve fiyatı

Huawei-FreeBuds-4-Turkiyede-satisa-cikti

Beyaz ve gümüş renk seçeneklerinin bulunduğu yeni kablosuz kulaklık Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip. Kulaklık, ANC özelliği sayesinde 25db’ye kadar çevre gürültüsünü indirgeyebiliyor. IPX4 sertifikası bulunan kulaklıkla spor ve benzeri aktivitelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. 4 saatlik kullanım ömrüne sahip pili, kutu ile birlikte 22 saate kadar çıkıyor. AirPods benzeri tasarıma sahip olan kulaklığın Türkiye fiyatı 1399 TL olarak belirlendi. Ürünü Huawei Online Mağaza’larından ön sipariş ile alabilirsiniz. Ayrıca 5 Temmuz’a kadar sipariş verenler için Band 4 akıllı bileklik hediye.

Huawei Watch 3 özellikleri

huawei-watch-3-tanitildi-harmonyoslu-ilk-akilli-saat-2-1

Tasarım tarafında kendini oldukça ilerleten Huawei; akıllı saatinde safir cam, titanyum gövde ve seramik kaplama kullanıyor. Saatin kordon kısmında ise kauçuk, deri ve metal alternatifi sunuluyor. 1,43 inç AMOLED ekran ile gelen akıllı saat 1000 nit parlaklığa sahip. SpO2 gibi önemli sensörler başta olmak üzere önceki cihazsında bulunan sensörlerini de geliştiren akıllı saat eSIM özelliğine de sahip. Bu sayade akıllı saatiniz herhangi bir cihaza bağlı olmadan da çalışacak. Saat sesli aramaların yanı sıra MeeTime özelliği sayesinde görüntülü aramalar da yapabiliyor. Ortalama 5-7 günlük pil ömrü bulunan akıllı saatin ultra pil modu ile 21 günlük performansı var. Pro ve normal olmak üzere iki farklı versiyonu bulunacak saat hakkında henüz bir fiyat bilgisi bulunmuyor.

Huawei MatePad 11 özellikleri ve fiyatı

Huawei MatePad 11

Huawei’in yeni tableti MatePad 11 kalem desteği ile birlikte geliyor. 10.95 inç ekrana sahip tabletin 2560 x 1600 WQHD ekran çözünürlüğe sahip. 7 mm ince çerçevesi ve yüzde 86‘lık ekran gövde oranı ile şık tasarım sunan tablet; 12 saatlik kullanım süresine sahip. İlk HarmanyOS‘lu tablet olarak gelen MatePad Snapdragon 865 işlemci ve 6 GB bellek, 128 GB depolama ile geliyor. Huawei MatePad 11, Türkiye satış fiyatı klavye + kalem bulunan set için 4.999 TL. Eğer aksesuarları almak istemezseniz de 4299 TL’ye satın alabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz