Yeni iPad mini tasarımı ortaya çıktı

0
207 Okunma

Geçtiğimiz günlerde Apple, işletim sisteminin son sürümü olan iOS 15 ve iPadOS 15‘i duyurdu. WWDC 2021 etkinliğinde yazılıma odaklanan şirketin eylül ayında yeni ürünlerini tanıtması bekleniyor. Heyecanla beklenen yeni modeller ile ilgili sızıntılar gelmeye de devam ediyor. Dün iPhone 13 serisinin fiyat listesi sızdırılmıştı bu kez iPad Mini 6‘nın tasarımı ortaya çıktı.

İlk kez görüntülendi

Ünlü analist Jon Prosser, RendersbyIan isimli bir tasarımcıyla ortak çalışarak cihazın muhtemel tasarımını paylaştı. Yayınlanan görsellere göre ürün ince çerçevelere sahip olacak ve cihazda fiziksel bir home butonunun yer almayacak. Açıklanan bilgilere göre yeni modelde Face ID teknolojisi bulunmayacak, cihaz güç butonuna entegre edilen Touch ID sensörü ile karşımıza çıkacak.

yeni-ipad-mini-tasarimi-ortaya-cikti-1

iPhone 13 serisinden yeni gelişme; Fiyatları sızdırıldı

5G desteği bulunacak yeni iPad Mini A14 Bionic işlemciden güç alacak. Ayrıca Apple Pencil ve Smart Keyboard için bağlantı noktasına sahip olacak.  USB-C portu ile gelecek modelin uzay grisi, gümüş ve altın renk seçenekleri ile satışa sunulması bekleniyor. Fiyatıyla ilgili ise henüz netleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: New in 24 English

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz