Yeni iPad ve iPad mini karşımızda; İşte özellikleri

0
305 Okunma

Teknoloji devi Apple, yeni iPhone 13 serisini duyurduğu etkinlikte yeni ürünlerin tanıtımı gerçekleştirdi. Şık tasarımı ve özellikleriyle çok konuşulacak yeni iPad ve iPad mini karşımızda.

Yeni iPad özellikleri

10,2 inç Retina ekrana sahip yeni iPad, önceki nesillere göre yüzde 20 daha fazla performans sunan Apple A13 Bionic işlemcisinden güç alıyor. Touch ID parmak izi sensörü kullanılan cihazın arka tarafında 8 megapiksel kamera yer alıyor. Ön tarafında ise Center Stage özelliğini destekleyen 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor.

yeni-ipad-ve-ipad-mini-karsimizda-iste-ozellikleri-3

 

iPadOS 15 işletim sistemi ile çalışacak olan yeni model 64 GB ve 256 GB depolama seçeneğiyle satışa sunulacak. Bugünden itibaren siparişe açılan tablet, gümüş ve uzay grisi renk seçenekleriyle 329 dolar fiyat etiketi ile kullanıcılarla buluşacak.

iPad mini özellikleri

iPad mini Liquid Retine teknolojisine sahip 8.5 inçlik ekran ile karşımıza çıkıyor. Gücünü A15 Bionic yonga setinden alan model, 5G bağlantı teknolojilerini destekliyor. 4K video çekebilen yeni iPad mininin arka tarafında 12 Megapiksel çözünürlükte kamera bulunuyor.

yeni-ipad-ve-ipad-mini-karsimizda-iste-ozellikleri-2

Apple Pencil 2 desteğine sahip yeni iPad mini; pembe, yıldız ışığı, mor ve uzay grisi renk seçenekleriyle geliyor. Bugünden itibaren sipariş edilebilecek ve 24 Eylül Cuma gününden itibaren mağazalarda olacak modelin başlangıç fiyatı ise 499 dolar olarak açıklandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz