iPhone 13 Mini tanıtıldı! İşte özellikler ve Türkiye fiyatı

0
327 Okunma

Teknoloji devi Apple yaptığı etkinlik ile birçok yeni cihazını hayranları ile buluşturdu. Apple Watch Series 7 akıllı saatin özellikler ve fiyatı ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Aynı zaman da Apple akıllı telefon serilerinin de tanıtımını yaptı. iPhone 13 özellikler ve fiyatını buradan inceleyebilirsiniz. Tasarımı ile mini boyutlarda özellikleri ile üst seviye donanıma sahip iPhone 13 Mini de tanıtılan cihazlar arasında. İşte yeni Mini serisinin özellikleri ve fiyatı.

iPhone 13 Mini özellikleri ve fiyatı

iphone 13 mini

Daha minimal boyutlarda Apple kalitesine ulaşmak isteyen kullanıcılara çözüm olan Mini serisi; özellikleri ile kullanıcılar memnun edecek. Boyutuna göre oldukça yüksek performans sunacak olan yeni cihaz; Apple A15 Bionic işlemciden güç alıyor. Boyut özellikleri olarak bir önceki seri ile benzerlik gösteren akılı telefon; 5.4 İnç ekran boyutuna sahip. Ekran tasarımı olarak daha küçük çentikli bir yapıya sahip olan cihaz, HDR içeriklerde %28 daha parlak ekran görüntüsüne sahip. Pil konusunda şikayetçi olan kullanıcılarını dikkate alan Apple bu yeni seri de 2406 mAH pil ile karşımıza çıkıyor.  Yeni Apple cihazlarda en dikkat çeken özellik olan uydu bağlantısı iPhone 13 Mini serisi için de geçerli olacak. Birçok kullanıcı için artık problem haline gelen depolama alanı yeni cihazlarda ortadan kalkacak gibi duruyor. 64 GB seçeneği ile başlayan seri artık en düşük 128 GB depolama ile piyasaya çıkacak.

iphone 13 mini

Yeni akıllı cihaz kamera konusunda da oldukça iddialı. Ana Kamera da; 12 megapiksel geniş açı kamera, f/1.6 diyafram – 2x optik yakınlaştırma ve OIS özelliğine sahip. Ek olarak 2 Megapiksel, f/2.4 diyafram, 120 derece görüş alanı kamerası da yer alıyor. Cihazın ön kamera özellikleri de göz ardı edilecek gibi değil. Ön kamera da; 12 Megapiksel, f/2.2 diyafram, 4K 60 FPS video kayıt (HDR) özelikleri yer alıyor.

Son açıklanan verilere göre iPhone Mini 3 akıllı telefonun Türkiye fiyatları 128 GB; 10.999 TL 256 GB: 11.999 TL 512 GB: 13.999 TL şeklinde. Bir önceki seriye göre eksiklerini kapatan yeni cihaz; iPhone 13’e tasarım olarak çok yakın bir nokta da yer alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz