Yeni kaş trendi ile baharı erken getirin!

0
343 Okunma
yeni kaş trendi

Makyaj ve moda trendleri, artan sosyal medya kullanımı ile daha hızlı yayılmaya başladı. Genellikle giyim ve moda üzerine trendlerin artış gösterdiği bu alanda, özelikle kaş makyajı her dönem yeni bir trend ile karşımıza çıkıyor. Yeni kaş trendi ise ABD’deki Taylor R. adındaki Lifestyle Vlogger’ın Instagram ve Twitter’da yaptığı paylaşım ile başladı.

Bahar kaşlarınıza geliyor!

Taylor, adeta çiçekli bir bahçeyi andıran kaş makyajı ile kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. Instagram ve Twitter’da paylaştığı fotoğraf sonrasında, kaş trendleri hakkında konuştuğu ve makyajın yapım aşamalarının yer aldığı videosunu kişisel YouTube hesabında paylaştı.

Makyajın yapımında kaşlarının rengini çimen yeşiline boyadıktan sonra canlı çiçekler kullanan Taylor, makyajın bitiminde yakın arkadaşları ve sokakta tanımadığı insanlara yaptığı kısa konuşmaları da ekledi.

 

Sosyal medya sayesinde kısa sürede yayılan ve bir çok insanın da ilgisini çekmeyi başaran bu makyaj yeni kaş trendi haline geldi. #GardenEyebows etiketi ile paylaşılan bu fotoğraf sonrasında, kendi tarz ve yorumlarına göre makyajı çeşitlendirenler arasında erkeklerde yer alıyor. Bu akım ile ilgili paylaşılan diğer fotoğrafları aşağıda inceleyebilirsiniz.

//www.instagram.com/embed.js

 

//www.instagram.com/embed.js

 

//www.instagram.com/embed.js

 

https://platform.twitter.com/widgets.js

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz