Yeni MacBook Air rengarenk gelebilir

0
309 Okunma
Yeni MacBook Air rengarenk gelebilir

Yeni MacBook Air modelli için sızıntılar gelmeye başladı. Apple’ın yeni modelinin tasarımı ve gelmesi beklenen renkleri netlik kazanmaya başladı. En son yaptığı etkinlikte farklı renk kullandığı tasarımları ile dikkat çeken Apple; yeni Air modelinde de aynı renkleri kullanabilir.

MacBook Air tasarımı ve yeni renkleri

Apple ürünleri hakkındaki iddiaları işle bilinen Jon Prosser, yeni MacBook Air modelinin tasarım ve renklerini ortaya çıkardı. Apple son yaptığı etkinlikte farklı renklerdeki iMac modellerini piyasaya sürmüştü. Beğeniyle karşılanan yeni renk serisi MacBook modelinde de karşımıza çıkıyor. Ayrıca Apple yeni modelde işlemci tarafında da bir yeniliğe gidiyor. Henüz kesinlik kazanmamakla birlikte Air modeli M2 yonga seti ile gelecek.

Yeni MacBook Air rengarenk gelebilir

Jon Prosser’un yanı sıra Kuo ve Mark Gurman da farklı bilgilendirmeler yaptı. Yeni MacBook modeli daha hafif ve ince bir yapıya sahip olacak. Ayrıca tasarım eski PowerBook G3 modeli ile benzerlik gösterecek. Yeni model hakkındaki bilgiler şimdilik bu kadar. Henüz kesinlik kazanmayan bu bilgilere ek olarak Apple’ın Macbook Air modelini birkaç ay içinde duyurması beklentiler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz