Yeni Motorola Razr için geri sayım başladı!

0
569 Okunma
yeni-motorola-razr-icin-geri-sayim-basladi-3

Geri de bıraktığımız yılın Kasım ayında duyurulan ve duyurulmasından itibaren en heyecan verici telefon kuşkusuz Yeni Motorola Razr oldu. Ön siparişlerini vermeye 26 Ocak’ta başlayacağımız yeni Motorola telefon, şimdilik ABD’de Verizon’a özel olarak satışta.

yeni-motorola-razr-icin-geri-sayim-basladi-1

The Verge’de yer alan haberlere göre,1500 dolar değerinde olan bu telefon 6 Şubat’ta satışa sunulacak. Fakat ön siparişler ise önceden de belirttiğimiz gibi 26 ocak itibari ile verilecek.

Açıldığında 6.2 inçlik bir ekrana sahip olan telefon katlandığı zaman gelen bildirimleri dış yüzündeki daha küçük bir ekrandan kullanıcılarına göstermeye devam ediyor.

Amiral gemisi en son çıkan akıllı telefonları yeni Motorola Razr’ın klasik tasarımı bozmadı. Fakat render görsellerinden yola çıkarak bu yeni versiyonun selefinden daha kalın bir gövdeye sahip olduğunu söylemek mümkün.

yeni-motorola-razr-icin-geri-sayim-basladi-2

ABD Chicago merkezli şirket ilk aşamada sadece 200 bin telefonu piyasaya süreceği belirtiyor. Şu an için yalnızca sadece Amerika’da satışa çıkacak olan yeni Motorola Razr Türkiye’de satışa çıkacak mı? Bu soru ise henüz bilinmezliğini devam ettiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz