Yeni Netflix dizileri

0
439 Okunma

Aylık üyelik sistemi ile dizi, film, belgesel ve daha fazlasını internet üzerinden izlememizi sağlayan Netflix içerikleri sürekli olarak yenileniyor ve çoğalıyor. Peki şubat ayında Netflix’te hangi içerikleri göreceğiz. İşte şubat ayında yayınlanacak yeni Netflix dizileri…

1 Şubat 2019

Russian Doll: Gerçeküstü bir zaman döngüsünde sıkışıp kalan Nadia’nın hikayesine tanıklık ettiğimiz Russian Doll, şubat ayı ile birlikte Netflix dünyasına giriş yaptı. Hikayenin başrolünde Natasha Lyonne var.

Nightflyers: Uzay yolculuğu serisine bir dizi daha eklendi. İnsanoğlu tehlikede. Bir grup bilim insanı ve güçlü bir tepepati uzmanı iş başında. Yeni Netflix dizileri arasında Nightflyers’ı bekleyen çok kişi var.

8 Şubat 2019

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke: 33 yaşında vefat eden efsanevi müzisyen Sam Cooke’nin ölümünün ardındakiler bu belgeselde işlenecek.

14 Şubat 2019

Dirty John: Gerçek bir podcast yayınından uyarlanan dizi tam da Sevgililer Günü’nde geliyor. Dizide John Meehan isminde bir sahtekarın, iş kadını Debra Newell’in hayatını nasıl altüst ettiğini izleyeceğiz.

15 Şubat 2019

The Umbrella Academy: Sıra dışı yeteneklere sahip kardeşler babalarının vefat etmesinin ardından tekrar bir araya gelir. Çizgi romandan uyarlanmış bu dizi fantastik dizi sevenlere hitap ediyor.

22 Şubat 2019

Suburra 2. sezon: Bir suç dizisi olan Suburra’nın ikinci sezonu şubat ayının sonunda izleyicisi ile buluşuyor.

Paris Is Us: Paris’te trajediler, toplumsal gerilimler ve protestolar vardır. Bunların arasında bir kadın ilişkisinde yönünü bulmaya çalışır.

Chef’s Table: Ünlü serinin altıncı sezonu şubatta başlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz