Sevimli, şık, kompakt Volkswagen Buggy

0
705 Okunma

Otomobiller artık sıkıcı tasarımlarından kurtuluyor. Fütüristik modelleri özellikle otomobil fuarlarında sıkça görüyoruz. Birçok ilgi çekici tasarımları ile boy gösteren modellerden henüz yollara inen olmadı ancak bu değişim iyiye işaret. Otomobil modellerinde yenilikçi çalışmalardan biri de Alman otomotiv devi Volkswagen. Mart ayının başında kapılarını açacak olan 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda podyuma çıkması beklenen Volkswagen Buggy, retro tasarım ile fütürizmi bir arada harmanlıyor. 

 60’lı yıllarda Amerika’da buggy araçları vardı. Bu araçlardan esinlenen Volkswagen yeni genlere sahip Buggy’yi geliştirdi. Tamamen elektrikli olan araç için açıklama yapan marka tasarımcısı Klaus Bischoff, Volkswagen Buggy modelinin otomobilden daha çok enerjiyi ve coşkuyu hissettirdiğini söyledi. 

1968 model Volkswagen Buggy

Henüz konsept olan Volkswagen Buggy yollara çıkarsa sevimli ve şık tasarımı ile son derece dikkat çekici olacak. Aynı zamanda elektrikli motoru sayesinde cüzdan dostu olacağı kesin olan otomobil aynı zamanda kompakt boyutlarıyla sıkışık sokaklarda sahibine zorluk çıkarmayacak. 

Bu arada atalarında kapı ve sabit tavanı olmayan modelin konseptinde de aslına sadık kalınacağını hatırlatalım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz