Yer hizmetlerine karşı dayanıklı, Powerbank’li valiz!

1
442 Okunma

Bir valiz satın alacağımız zaman hemen hemen hepimizin ortak kriterleri vardır. Sağlam olsun, yeterli iç hacme sahip olsun, hafif olsun. Ancak teknolojinin eli valizlere de değiyor. Artık valizler yalnızca valiz değil. Özellikle Powerbank’li valiz modellerini son zamanlarda sık sık duymaya başladık.

Genius Pack isimli valiz üreticisi, geliştirdiği valizlerle ana akım üreticilerden ayrılıyor. Markanın yeni valizinde bir kontrol listesi ve iki adet USB girişi hazır olarak geliyor. Bu Powerbank’li valiz USB girişleri aracılığıyla akıllı telefonları ya da tabletleri şarj edilebiliyor.

Havaalanlarındaki yer hizmetlerinin valizlerimize nasıl davrandığınızı hepimiz biliyoruz. Genius Pack Supercharged isimli valiz, onların agresif davranışlarına da hazırlıklı. Sert kabuklu valizin içinde eşyaların zarar görmesi neredeyse imkansız. 

Supercharged’ın içine ne kadar fazla şey koyarsanız koyun hepsi belirli bir düzende oluyor. Bazı ürün grupları için ayrılmış cepler, yerleşmeyi kolaylaştırıyor. Yukarıda da dediğimiz gibi valizin içinde daimi bir kontrol listesi mevcut. Bu sayede valize koyacaklarını unutma devri, üşengeçler için bile, tarih oluyor. 

44 litre kapasiteye sahip olan valiz, iOS ve Android cihazlara uygun bağlantı kabloları ile birlikte geliyor. Bunun modern gezginler için oldukça avantajlı bir özellik olduğunu söyleyebiliriz. 

Alfred Chehebar tarafından tasarlanan 3 kilogram ağırlığındaki valiz yaklaşık 400 dolarlık bir etiketi fiyatına sahip.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz