Yeşilçam dizisinin yayın tarihi belli oldu

0
553 Okunma

BluTv‘nin uzun zamandır beklenen yeni dizisi Yeşilçam‘ın yayın tarihi belli oldu. Çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlanan dizinin başrolünde Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu yer alıyor. Peki Yeşilçam dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar.

Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı ne zaman çıkacak?

Toplamda 10 bölüm yayınlanacak olan Yeşilçam dizisinin yapımını Es Film üstlenirken, senaryo Volkan Sümbül ile Levent Cantek tarafından kaleme alınıyor. Yönetmen koltuğunda ise birçok başarılı projeye imza atan usta Çağan Irmak oturuyor. BluTV’nin ilk dönem özel yapımı Yeşilçam dizisi 22 Nisan’da yayın hayatına başlayacak.

Yeşilçam filminin konusu ne?

Dizi 1960 yıllarda Yeşilçam Sineması’nda bir yapımcının ayakta kalma çabası anlatılıyor. Çağatay Ulusoy, Semih karakterine can verirken Afra Saraçoğlu, Tülin karakterini ve Selin Şekerci ise Mine karakterini canlandırıyor. Semih her şeyini kaybetmiş küllerinden doğmaya çalışan bir yapımcı olarak ekranlara gelirken, Mine Yeşilçam’ın gözde yıldızı olacak. Tülin ise ünlü bir yıldız olmaya çalışan bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

Exxen’den Leyla ile Mecnun dizisi hayranlarına müjde

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz