Clubhouse Android versiyonu için umutlandıran haber

0
273 Okunma
clubhouse
BRAZIL - 2021/02/10: In this photo illustration, the Clubhouse app seen displayed on a smartphone screen. (Photo Illustration by Rafael Henrique/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Kullanıma sunulduğu günden itibaren dillerden düşmeyen sosyal medya platformu Clubhouse; kullanıcılar kadar rakiplerini de etkiledi. Sadece iOS tarafında kullanılan uygulama; karşısına çıkan rakipleri elemek için Android sürümünü daha hızlı yayına koymayı planlıyor.

Clubhouse yakında Android’de

Clubhouse

Kurucu ortak Paul Davison geçtiğimiz gülerde Android sürümü için yeni bir işe alım gerçekleştirdiklerinin haberini vermişti. Paul Davison uygulamanın Android sürümünün birkaç ay içerisinde kullanıma sunulacağı müjdesini verdi. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Townhall etkinliğinde açıklamada bulunan Davison, uygulamanın Android sürümü için yeterince geç kaldıklarını ve çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Sadece iOS tarafında kullanılmasına rağmen büyük yankı uyandıran Clubhouse; kısa zaman da aynı kulvardaki uygulamalarının benzer özellikler üzerinde çalışması ile birçok rakip elde etti. Dünya genelindeki Android kullanıcı sayısı da göz önünde bulundurulduğunda; bu durum artık uygulamanın eksi yönleri arasına girdi.

Facebook Hikayeler yenileniyor! İşte detaylar

Çalışmalar hızlansa da Android kullanıcılarının Clubhouse uygulamasına erişmesi bahar sonunu bulacak. Arada geçen zaman da diğer sosyal medya kanallarının benzer özelliklerinin kullanımının yaygınlaşması muhtemel görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz