Yılın iPhone uygulaması açıklandı!

0
185 Okunma

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da, yılın en iyi uygulamalarını ve oyunlarını açıkladı. App Store’da yer alan 2019’un en iyi uygulamaları, hem toplumumuzun ruhunu yansıtarak hem de dijital ve pop kültürünün bağlantı noktasında yer alarak adlarından söz ettirdiler.

2019’un en iyi uygulamaları

2019’un en iyi uygulamaları iPhone, iPad, Mac ve Apple TV için ayrı ayrı açıklandı. Buna göre, yılın iPhone uygulaması Spectre Camera oldu. Artırılmış gerçeklikten güç alan uygulama, herkesin uzun pozlamayla göz alıcı fotoğraflar çekmesini sağlıyor.

Yılın iPad uygulaması ise Flow by Moleskine oldu. Dijital defter uygulaması; grafit kalemler, kesik uçlu keçeli kalemler ve daha birçok seçenekle gerçeğe çok yakın bir çizim deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Yılın Mac uygulaması ise Affnity Publisher seçildi. Affinity Publisher, zengin fotoğraflarla bezeli bir kitaptan ikinci sınıftaki çocuğunuzun tiyatro oyununa yönelik bir broşüre kadar hazırlanan tüm materyaller için herkesin profesyonel düzeyde tasarım olanaklarına ulaşmasını sağlıyor.

Son olarak, yılın Apple TV uygulaması The Explorers oldu. Uygulama fotoğraf ve videolarla doğanın kapsamlı bir “görsel envanterini” oluşturmayı amaçlıyor.

2019’da her zamankinden daha güçlü ve daha kişilik sahibi özelliklere sahip çok sayıda uygulama, boş bir sayfayı hatıralarımız, hayallerimiz, resimlerimiz ve seslerimizle doldurmamıza yardımcı oldu. Anchor (Anchor FM), Unfold (Unfold Creative), Steller (Expedition Travel Advisor), Over (Over, Inc) ve Wattpad (Wattpad Corp) gibi uygulamalarla herkes duygulu podcast’ler, türünün tek örneği romanlar ve gerçeğe çok yakın fotoğraf kolajları yaratarak kendisini her zamankinden daha kolay ifade edebiliyor.

Yılın iPhone oyunu ise Sky: Children of the Light seçildi. Yılın iPad oyunu Hyper Light Drifter, yılın Mac oyunu GRIS ve yılın Apple TV oyunu Wonder Boy: The Dragon Trap oldu.

Simogo’nun geliştirdiği, Annapurna Interactive tarafından yayınlanan Sayonara Wild Hearts ise yılın Apple Arcade oyunu olarak dikkat çekti.

Bu yıl, tüm dünyadan geliştiriciler iOS’e dünya genelinde tanınmış markaları taşıyan bir oyun dalgası getirdi. Bu oyunların her biri gelişmiş teknolojilere, cesur bir tasarıma ve mobil aygıtlarda mümkün olabileceği tahmin bile edilmeyen bir derinlik ve kaliteye sahip inovatif özellikler sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz