Ece Seçkin rap yaptı sosyal medyada olay oldu

0
861 Okunma

Ece Seçkin Instagramda Rozz Kalliope’nin Benjamins şarkısını arabada söylerken yayınladığı video ile gündemi uzun bir süre meşgul etmişti. Paylaştığı gönderi büyük beğeni toplamıştı. Yayınladığı videonun görüntülenme sayısı 4 milyona yaklaşmış ve 6 bin civarında yorum almıştı.

https://www.instagram.com/p/B40S4lQHedA/

Videodan çok iyi geri dönüş alan ve beğenilen başarılı şarkıcı bu durumu değerlendirerek şarkıyı Rozz Kalliope ile beraber seslendirdi.Aynı zamanda bu şarkıya klip çekti. Klipte sosyal medyanın en ünlü fenomenlerinden olan yakın arkadaşı Danla Bilic’e yer verdi. Benzerlikleri ile dikkat çeken ikili daha önce Danla Bilic’in youtube kanalında beraber videolar çekmişti.

Son zamanlarda en çok dinlenen ve popüler olan rap müzik birbiri ardına hit şarkılar üretmeye devam ediyor. Bu şarkılardan biri de başarılı kadın rapçilerden Rozz Kalliope’ye ait durumda. Bu durumda pop müziği koltuğundan eden rap müzik, popçuları korkutmuşa benziyor. Öyle ki Ece Seçkin de bu popülariteden payına düşeni aldı. Youtube’da netd müzik kanalında yayınlanan müzik henüz bir gün olmadan yaklaşık bir milyon izlenmeye ulaştı.

Dünyada teknolojiye yön veren güçlü kadınlar

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz