YouTube, 31 Mart’ta Coachella belgeseli yayınlayacak

0
497 Okunma
youtube-31-martta-coachella-belgeseli-yayinlayacak

1999 yılından beri düzenlenen Coachella Festivali her yıl sergilenen sahne şovları dışında, ünlülerin akın etmesiyle de uzun süre gündemde kalıyor. Bu sene 20. yılına giren müzik festivali için YouTube bu durumu kutlayacak ve 31 Mart’ta Coachella belgeseli yayınlayacak.

Youtube üzerinden yayınlanacak belgesel, California festivalinin temellerini oluşturan bazı sahne arkası hikayeleri içeriyor. Billie Eilish, Kanye West, Daft Punk, Travis Scott, LCD Soundsystem, Rage Against The Machine, Pixies, Jane’s Addiction, Björk, The White Stripes, Moby, Beck ve Radiohead gibi sanatçıların Youtube Coachella performanslarının yanı sıra özel çekimler ve röportajlar içeriyor.

youtube-31-martta-coachella-belgeseli-yayinlayacak-1

Aynı zamanda YouTube, onuncu yıl boyunca festivalin özel canlı yayın ortağı olacağını duyurdu. Her iki hafta sonu da merakla beklenen sahne performanslarını yayınlayacak. YouTube Premium abonelerinin, satın alabilecekleri yalnızca üyelere özel festival kartı tedarikine erişim de dahil olmak üzere bazı avantajlara erişimi var. İlk hafta sonu genel satış geçişleri tükendiği için bu, insanlar için hoş bir bonus olabilir.

L’Oréal’den kadınlara müjde

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz