L’Oréal’den kadınlara müjde

0
311 Okunma
lorealden-kadinlara-mujde-1

L’Oréal 2021’de kadın müşterileri için özel olarak hazırladıkları Perso adındaki özel kişiselleştirilmiş fondöten, bakım kremi ve ruj üretimini sağlayacak bir cihazı piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

lorealden-kadinlara-mujde-2Kişisel bakım denince akla ilk gelene markalardan biri olan L’Oréal kullanıcıyı baz alarak özelleştirilmiş bakımı sağlayan ve giysiye göre rujları karıştıran Bluetooth bağlantılı Perso, uygulaması ayrıca sosyal medya gönderilerinden ruj rengi seçebilmenize de olanak sağlıyor.

Oppo en çok Türkiye’de tercih edildi

lorealden-kadinlara-mujde-3

Marka, son zamanlarda tekno güzellik alanında yeniliklere adım atacağını duyurmuştu.
Perso sayesinde bu uygulama sosyal medya hesaplarına entegre edilebilecek. Kullanıcılar takip ettiği kişilerin, bloggerların yaptığı kombinleri eleştirebilme imkanına sahip olabilecekler. Hatta baştan bir görünüm bile yaratabilecekler.

lorealden-kadinlara-mujde-4
Perso uygulamasında oluşturduğunuz makyaj malzemelerini artırılmış gerçeklik ile yüzünüzde deneyimleyebileceksiniz.
Cihaz içerisinde değiştirilebilir 3 farklı renk kartuşu mevcut. İstediğiniz renge ulaşabilmek için 3 rengi de doğru miktarda püskürterek hayal ettiğinizi ruj rengine sahip olabileceksiniz.

lorealden-kadinlara-mujde-6Fondöten üretmek isteyen kullanıcılar ise benzer bir yol izleyerek ciltlerine en uygun fondöteni üretebilecek.
Cilt bakımını kısmına geldiğimizde ise Perso, ilk olarak cildinizi tarıyor ve sahip olduğunuz sorunları tespit ediyor. Son olarak da, size özel gündüz ve gece bakım kremleri üretiyor.
Kozmetik sektöründe yapılan yenilikleri göz önünde bulunduracak olursak, yapay zeka bu alanı da ele geçireceğe benziyor.

Canon Zoemini inceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz