YouTube heyecanla beklenen podcast özelliğini kullanıma sundu!

0
223 Okunma

Video içerik platformu YouTube, evlere kapandığımız süreçte etkinlik alanını daha da arttırdı. Pandemi döneminde daha çok dikkat çeken podcast tutkunu, platformun yeni içerik alanı olacak. Daha önce çalışmalarını başlayan YouTube Podcast hizmeti kullanıma sunuldu. İşte detaylar.

A101 25 Ağustos aktüel kataloğu Alcatel 1T10 Tablet özellikleri

YouTube Podcast hizmetini kullanıma sundu

YouTube Podcast

Video içeriklerden daha farklı bir kulvarda yer alan podcastler artık yeni trendler arasında yer alıyor. Kullanıcıların gün içerisinde motivasyon, iyi vakit geçirmek ya da bilgi edinmek amacı ile başvurduğu bu alan aslında yıllardır diğer içerik platformlarında var. Özellikle Spotify bu konuda kullanıcılarını memnun ediyor. Pandemi döneminde Podcast dinleme tercihinin artmasıyla YouTube’da bu alandaki çalışmalarını arttırdı. 2022 yılının başlarında sızdırılan özellik nihayet aktif edildi. Şimdilik sınırlı bir kesim ile paylaşılan YouTube Podcast hizmeti, kısa süre içerisinde küresel olarak kullanıma sunulacak.

YouTube Podcast

Özellik aktif edildi fakat henüz bazı eksikler yer alıyor. Özelliği deneyimleyen kişiler dinleme kontrolleri gibi bazı özelliklerin aktif kullanılmadığından şikayetçi. Fakat YouTube bu eksikliği kısa sürede giderecektir. Podcast özelliği konum olarak Keşfet sayfasında yer alacak. Bu alandan sadece Podcastlere ulaşabileceksiniz. Kategoride en çok dinlenenler, çalma listeleri ve öneriler gibi alanlar yer alacak. Google tarafında da çok kullanılan hizmetin, YouTube’a ekleniyor olması artık hizmetin buradan devam edebileceği anlamını da çıkarıyor.

Henüz özelliği kullanamıyor olabilirsiniz. Fakat kısa süre içerisinde YouTube Podcast özelliğinin tüm kullanıcılar için aktif hale gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz