The Last of Us dizisinin ilk videosu yayınlandı!

0
115 Okunma
The Last of Us

Oyun dünyasının hatırı sayılır isimleri arasında yer alan The Last of Us dizi oluyor. Bir süredir hayranların heyecanla beklediği diziden ilk tanıtım videosu geldi. Dinin içeriğinin çok net verilmediği fragman, hayranlarında büyük bir ilgi uyandırdı. İşte o popüler video!

YouTube heyecanla beklenen podcast özelliğini kullanıma sundu!

The Last of Us fragmanı yayınlandı!

Filmler ve dizilerin ana teması artık bir oyun çevresinde toplanıyor. Genellikle sevilen yapımlardan uyarlanarak oluşturulan film ve diziler genellikle beklentileri karşılayamıyor. Fakat bu kez durum farklı olabilir. Bu alanda yeni olan The Last of Us yakında dizi olacak. Dizi gösterimi için şimdilik 2023 yılı gösteriliyor fakat net bir tarih yok. Oyunseverlerin heyecanla beklediği diziden bir video yayınlandı. Fragmandan daha çok tanıtım video olarak nitelendirebileceğiniz bu içerik maalesef dizi hakkında fazla bilgi vermiyor. Fakat hayranlarda büyük heyecan uyandırdığı kesin. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=kWsY3DlLdIA

HBO Max platformunda gösterime girecek olan dizi, Birçok film ve dizinin tanıtıldığı videonun içerisinde yer alıyor. 2:20 saniye uzunluğundaki videonun 1:43 saniyesinde görüntülenen kısa alan toplanda 20 saniye. Fakat bu bile dizi hayranları için çok büyük bir heyecan yarattı.

Dizi yapımının arkasında yer alan HBO Max beklentiyi bir hayli yükseltiyor. Çünkü platform genellikle çok kalite içerikleri gösterime sunuyor.  Oyun dünyasından uyarlanan diziler genellikle başarıyı yakalayamasa da HBO Max desteğinin içerikte fark yaratması bekleniyor.

The Last of Us dizisinin tanıtım videosu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz