YouTube Music, bazı kullanıcılarına 1 yıllık ücretsiz Premium abonelik sunacak

0
357 Okunma

Müzik dünyasının lider isimlerin YouTube Music, büyük bir jest haberi ile gündeme geldi. Google çatısı altında yer alan servis bazı kullanıcılarına özel bir yıllık ücretsiz Premium abonelik sunacak. İşte detaylar

YouTube Music ücretsiz Premium abonelik nasıl alınır?

Google, sadık müşterilerini ödüllendirmek amacıyla oldukça tuhaf bir hamle yaptı. Firma, uzun süreli abonelerine adeta ödül niteliğinde bir kampanya başlatıyor. Bu kampanyaya göre 6 yıldan fazla süredir ücretli YuoTube Music abonelik kullanan kullanıcılar; 1 yıl boyunca bu abonelik için ücret ödemeyecekler. Kutlama Zamanı olarak adlandırılan bu büyük jest bugün Android cihazlar için aktif hale gelecek. 2222 gün ya da 3,199,680 dakikadır yani ortalama 6 yıldır ücretli abonelik kullanıyorsanız bu yıl aboneliğinizi ücretsiz olarak kullanmaya devam edebileceksiniz.

YouTube Music uluslararası alanda 2015 yılında hizmete başladı. Ortalama olarak 2016 yılında hizmete başlayan servis, en baştan beri kendisinden vazgeçmeyen abonelerini ödüllendiriyor.

Kaç yıldır YouTube Music kullandığımı nasıl öğrenirim?

YouTube Music isbirligi

Ücretsiz abonelik ödülüne sahip olabilmek için neredeyse servis başladığından beri bu hizmeti kullanıyor olmanız gerekir. Bu konuda şüpheleriniz var ve ne zaman başladığınızı bilmiyorsanız uygulama üzerinden ilk Premium abonelik tarihinizi öğrenebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli.

  • YouTube uygulamasını açın
  • Sağ üst köşede yer alan profil resminize dokunun
  • Çıkan ekranda “Premium avantajlarınız” seçeneğine tıklayın
  • Burada Premium kullandığınız için nasıl avantaj elde ettiğinizi görebilirsiniz.
  • İsminizin ve profil resminizin hemen altında bir tarih göreceksiniz. Bu sizin hizmeti kullanmaya başladığınız tarihtir.

İşte bu kadar kolay. Eğer siz de 6 yıldan uzun süredir Youtube Music Premium kullanıyorsanız bu yıl ücretsiz bir aboneliğe sahip olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz