A101 16 Haziran aktüel kataloğu Arzum Practical Dik Süpürge

0
3.207 Okunma

A101 aktüel kataloğu bu hafta yine çok renkli. Birçok kamp ürünü ve mutfak aletleri bulabileceğiniz kataloğun teknolojik ürünler tarafı büyük ilgi görüyor. Her hafta çeşitli ürünlere değindiğimiz seride bu hafta Arzum Practical Dik Süpürge özelliklerinden bahsedeceğiz. İşte detaylar

Arzum Practical Dik Süpürge özellikleri ve fiyatı

Arzum Practical Dik Süpürge

Günlük temizliklerde büyük kurtarıcımız olan dik süpürgeler birçok çeşidi ile kadınların favorisi. Taşıma kolaylığı ve pratik kullanımı ile sık tercih edilen süpürge çeşitlerinin farklı özelliklere sahip birçok modeli bulunuyor. Kablolu ve kablosuz olmak üzere ayırt edebileceğimiz bu temel kategorilerden bugün kablolu bir seçeneği inceleyeceğiz. A101 mağazalarında uygun fiyat ve taksitli ödeme koşulları ile karşımıza çıkan Arzum dik süpürge, günlük temizlik rutini için biçilmiş kaftan. Toz torbasız kullanımı ile uzun ömürlü olacak süpürgenin; 1,5 Litre geniş toz haznesi bulunuyor. Yıkanabilir yapıdaki bu toz haznesi sayesinde süpürgenizi uzun yıllar aynı performansta kullanabilirsiniz. Yıkanabilir parçalar arasında sadece toz haznesi bulunmuyor. Ayrıca ürünün filtresi de benzer özelliğe sahip. Küçük parçalara ayrılabilen süpürgeyi gövde kısmından ayırarak el süpürgesi olarakta kullanmanız mümkün. Ergonomik sapı ve 78 dB ses seviyesi ile sizi memnun edecek süpürgenin çekim gücü 800W.

Günlük temizliklerinizde ve yazlık gibi alanlarda bir süpürgeye ihtiyaç duyuyorsanız bu hafta A101 mağazalarına uğramayı unutmayın. 4 yıl garanti güvencesi ve taksitli ödeme seçenekleri ile Arzum Practical Dik Süpürge; 499 TL fiyat etiketine sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz