YouTube PiP özelliğini tüm kullanıcılara sunacak

0
174 Okunma

Video izleme platformu YouTube, resim içinde resim kısaca PiP adını verdiği özelliği hakkında yeni gelişmeler var. Şirket yazkında özelliği tüm kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. İşte detaylar

YouTube PiP hakkındaki yeni gelişmeler

youtube-pip-ozelligi-2

Sık video izleyen veya arka planda müzik dinlemeyi seven kullanıcılar için vazgeçilmez olan YouTube özelliği; yakında tüm kullanıcılara sunulacak. Çevrimiçi video platformu nihayet konuyla ilgili resmi açıklamayı yaptı. Resim içinde resim özelliği iOS uygulaması için sunulmaya başladı. Üstelik bu özellik premium ya da ücretsiz abonelik kullanan herkes için geçerli olacak. PiP özelliği Youtube uygulaması üzerinden özgürce video izlemenize olanak sağlıyor. Şimdilik tüm premium kullanıcılara sunulan özellik; ABD’de tüm kullanıcıların deneyimine açıldı. Her ne kadar konu hakkında ücretsiz abonelere sunulmayacağına dair iddialar olsa da; yaşanan gelişme iddiaların doğru olmadığını gösterdi.

A101 24 Haziran aktüel kataloğu Lenovo Tab M7 Tablet özellikleri

Şimdilik sadece ABD kullanıcıları için yayınlanacak olan bu özellik; test aşamasından sonra tüm kullanıcılar için sunulacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz