YouTube, Premium abonelere yeni bir özellik getirdi

0
384 Okunma
youtube

Video platformu YouTube son yıllarda etkinliğini bir hayli arttırdı. Kullanım kolaylığı ve farklı avantajlar sunan ücretli abonelik için geliştirmeler devam ediyor. Diğer ücretli servislere göre daha uygun fiyata ayrıcalıklar edinebileceğiniz servise yeni bir özellik daha sunuldu. Artık video izlerken 8x’e kadar yakınlaştırmak mümkün olacak. İşte ayrıntılar.

YouTube Premium abonelere özel yakınlaştırma özelliğini sundu

YouTube her akıllı telefonun vazgeçilmezi. Akıllı telefonlarda olduğu gibi televizyon ve bilgisayarlarda da sıklıkla kullanılıyor. İçerik çeşitliliği, özel kanallar, canlı yayınlar ve çok daha fazlasına erişebildiğimiz servisin iki ayrı planı var. Ücretsiz ve reklamlı olan seçeneğe ek olarak dilerseniz Premium abone olabiliyorsunuz. Arka planda izleme, indirme, reklamsız ve kesintisiz video keyfine her geçen gün yeni bir özellik daha ekleniyor. YouTube şimdi kullanıcıların sevdiği yakınlaştırma özelliği geliştirdi. Sadece Premium abonelere özel yayınlanan bu özelliğe göre 8x yakınlaştırma mümkün olacak. Normal aboneliklerde zaten 2x’e kadar yakınlaştırma yapabiliyorsunuz. Fakat artık ücretli abonelik kullanıyorsanız tüm 8x’e kadar yakınlaştırma yapma şansınız var.

Sevindiren özellik için bir ayrıntı daha bulunuyor. Henüz çalışmaların sürdüğü özelliği kullanmak için bir süre beklemeniz gerekebilir. Çünkü özelliğin test süreci hala bitmedi. 1 Eylül tarihine kadar sadece deneysel programda bulunan kullanıcılar özellikten faydalanabilecek. Belirtilen tarihten itibaren tüm Premium aboneler 8x’e kadar yakınlaştırma özelliğine kavuşacak. Ayrıca YouTube bir sürpriz yaparak özelliği belirtilen tarihten sonra tüm kullanıcılara da açabilir. Detayları aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz