Premium üyelere müjde! YouTube’un yenilenen masaüstü tasarımı

0
697 Okunma
YouTube Premium Masaüstü Tasarımı

Popüler video devi YouTube, platformunu yenileyerek masaüstü kullanıcı deneyiminde değişiklikler yaptı. Bu yenilik, önce Premium abonelerin kullanımına sunuldu. Peki yenilenen YouTube Premium masaüstü tasarımı nasıl olacak? İşte sizler için derlediğimiz haberin detayları…

YouTube Premium masaüstü tasarımı neden değişti? Peki nasıl aktif edilecek?

YouTube, son aylarda beta aşamasında test ettiği yenilenen masaüstü tasarımını şimdi Premium abonelerine sunuyor. Bu yeni arayüz, beta sürecinde kullanıcıların geri bildirimleri doğrultusunda şekillenip Mayıs ayı sonunda yeniden güncellenerek Premium kullanıcıların beğenisine sunuldu.

YouTube Premium Masaüstü Tasarımı

Nisan ayında tanıtılan yeni tasarım, beta kullanıcılarından farklı geri dönüşler almıştı. Tasarım, bu geri bildirimler ışığında tekrar elden geçirildi ve Mayıs sonunda tekrar kullanıma sunuldu. Bu sayede Premium aboneler, deneysel özellikler sayfasından “Yeniden Tasarlanan İzleme Sayfası” seçeneğinden bu arayüzü deneyimleyebilecekler.

Premium kullanıcıların denemesi için açık olan bu yeni tasarım 1 Temmuz’a kadar kullanılabilecek. YouTube, sunduğu izleme deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor. Tasarım, hem içerik bulmayı kolaylaştırmak hem de yorumlara erişimi iyileştirmek için birçok yeniliği de beraberinde sunuyor.

YouTube tasarımını değiştirdi!

Yeni tasarımın genel kullanıma ne zaman açılacağı hakkında henüz resmî bir açıklama yapılmadı. Şu anda sadece Premium kullanıcılar tarafından erişilebilir durumda.

YouTube’un yenilenen masaüstü tasarımı; kullanıcıların ilgilendikleri videolara daha hızlı ulaşmalarını sağlamayı, video izlerken daha keyifli ve sorunsuz bir deneyim sunmayı ve yorumlara daha hızlı ulaşmayı sağlayacak kullanıcı dostu bir arayüz oluşturmayı hedefliyor.

YouTube Premium Masaüstü Tasarımı

Premium kullanıcılar için sunulan bu yeniliklerin ise, yakın zamanda tüm kullanıcılara açılması bekleniyor.

Peki siz kullanıcısı olduğunuz platformun yenilemiş olduğu bu tasarımı hakkında neler düşünüyorsunuz? Geri bildirimlerinizi diğer okurlarla beraber aşağıda bulunan yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. Yorumlarda buluşalım…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz