YouTube, Showtime gibi premium abonelikler için harekete geçti!

0
614 Okunma
youtube-showtime-gibi-premium-abonelikler-icin-harekete-gecti-2

YouTube, bundan sonra tüm akış hizmetlerinizi tek bir yere koymanıza izin vermek için Amazon ve Apple’dan bir ipucu alacak.

Engadget’ta yer alan habere göre YouTube’un geçtiğimiz birkaç ay boyunca bazı akış sağlayıcılarının YouTube üzerinden hizmetlerine kaydolmaya izin verme hakkında konuştuğu söyleniyor.

Amazon’un Prime video kanalları veya Apple TV uygulaması gibi, bu da YouTube’u çevrimiçi görüntülemesi için merkezi bir sisteme dönüştürmeyi hedefliyor.

youtube-showtime-gibi-premium-abonelikler-icin-harekete-gecti-1

YouTube kullanırken hiç para harcanması gerekmese bile bu yenilik yine teknoloji şirketleri arasında rekabet oluşturacak gibi duruyor. Tabii ki bu, YouTube’a aksi takdirde daha yakından bakmayacak izleyicilere Premium TV ve diğer şirket içi teklifler sunmanın bir yolunu verecek.

Tabi ki ne kadar başarılı olur bunun garantisi verilmez. Fakat bu çoklu hizmet stratejileri yalnızca insanlar tarafından ilgi görürse işe yarar.

YouTube, sadece komik kedi klipleri ve makyaj videoları için kullanılacak bir uygulama olarak değilde, video hizmetleri için tek adresli bir mağaza olarak hizmet edebileceğini göstermeli.

Microsoft Surface Duo çalıştırıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz