İstediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz klavye

0
547 Okunma
Klavye

Bilgisayarda özellikle uzun saatler vakit geçiriyorsanız klavye noktasında ergonomik olması oldukça önemli bir hale geliyor. İster masa başı iş yapın isterseniz yalnızca bilgisiyarınızı dizi ya da film izlemek için kullanın.

Klavyesi rahatsız olan bir bilgisiyar kullanmak oldukça rahatsız edici olabiliyor. Bunun için Microsoft‘un masaüstü bilgisiyarlara özel ergonomik ofis serisi olarak sunulan klavye yine de genel olarak diğer markaların seçenekleri olmadığı için yetersiz kalabiliyor.

Klavye

Hem ergonomik hem de şık bir klavye

Tasarımcı Ryan Smalley’nin Alpha Ergo adlı tasarımı ise klavyesini ayarlamayı sevenler için biçilmiş bir kaftan adeta. Taika Waititi, geçenlerde Oscar ödülünü kazandıktan kısa bir süre sonra Apple’ın klavyelerini eleştirmişti.Apple’ın klavyelerinde yerleşik olarak bulunmayan bir tasarım olarak karşımıza çıkan Alpha Ergo, ortasında bulunan yuvarlak aparata bağlı ikiye ayrılmış bir klavyeyi birleştiriyor.

Klavye

Akıllı bir panel gibi de kullanılan bu yuvarlak aparat, size Spotify ve Photoshop gibi uygulamaların da kontrol edilmesini sunuyor. Tasarım olarak ikiye bölünmüş olan klavyeyi, istediğiniz gibi arada boşluk bırakarak ayarlayabilirsiniz.

Klavye

Bununla birlikte kablosuz olarak sunulan klavyenin, klasik klavyeler gibi tam ortada birleştirerek bir bütün olarak da kullanmak mümkün. Minimal ve şık bir tasarımı benimseyen istenildiği gibi ayarlabilen bu klavye gerçekten de çok fonksiyonel ve başarılı duruyor.

Microsoft Surface Duo çalıştırıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz