YouTube’un Justin Bieber hakkındaki belgesel dizisi rekor kırdı!

0
665 Okunma
youtube-un-justin-bieber-hakkindaki-belgesel-dizisi-rekor-kirdi

Youtube’da yayınlanan Justin Bieber ile ilgili yeni belgesel dizisi, platformun bugüne kadarki en pahalı anlaşması. Bu yüksek fiyat etiketi ise işe yaramış gibi görünüyor.

Serinin ilk bölümü “Justin Bieber: Seasons”, Variety’e göre ilk haftasında 32.5 milyon izlenmeyi aştı . Bu, platformun 2016 yılında kendi içeriğini oluşturmaya başlamasından bu yana dizinin prömiyerini en çok izlenen YouTube Orijinalleri’nin başlangıcı yapıyor.

Şarkıcının kariyer başlangıcını göz önünde bulundurarak, YouTube’un Bieber’ın belgelerinin haklarını elde etmek için çok sıkı çalışması yerinde oluyor. Bieber, ilk kez 12 yaşındayken şarkı söylediği videolarını yayınladıktan sonra Scooter Braun tarafından keşfedildi.

youtube-un-justin-bieber-hakkindaki-belgesel-dizisi-rekor-kirdi-1

Justin Bieber belgesel dizisi ile Youtube’da rekor kırdı!

Bieber, belgesel dizisinde 2015 albümü “Purpose” i çıkardığından bu yana geçen dört yıl içinde neler yaptığını konu ediyor. Aynı zamanda dizi özel hayatını da içeriyor Hailey Baldwin’i (şimdi Bieber) ile olan evliliği, Lyme hastalığı teşhisi, uyuşturucu bağımlılığı ve kaygı ile savaşından da bahsediyor. Ayrıca, 14 Şubat’ta piyasaya sürülecek olan yeni albümü “Changes” in perde arkası önizlemesini de gösteriyor.

Justin Bieber bunların dışında Youtube’da en fazla aboneye sahip olan şarkıcı. Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden yayınladığı bir mesajla 50 milyon aboneye ulaşmasını kutladı.

YouTube ayrıca yakın zamanda odağını üç alandaki içeriğe dönüştürüyor: müzik, öğrenme ve eğitim, kişilik ve ünlü merkezli şovlar.

Microsoft Surface Duo çalıştırıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz