YouTube videolarında hızlı geç dönemi sona eriyor; İşte yeni özellik

0
138 Okunma
youtube

Popüler video izleme platformu YouTube, rakiplerine fark atacak yeni bir hamlede bulundu. Platfrom, görüntüleyenlerin herhangi bir videonun en çok izlenen kısımlarını görmelerini sağlayan ve videonun ilerleme çubuğunun üzerinde görünen yarı saydam bir grafikle gösterilen yeni bir özelliği kullanıma sunuyor.

Videolar için kullanışlı yeni özellik

Resmi YouTube topluluk sitesinde duyurulan özellik, artık Android ve iOS cihazlarının yanı sıra masaüstünde de kullanıma sunuluyor. Tamamen topluluk katılımı tarafından yönlendirilen otomatik grafiğe, özel bir video döngüsü işlevi ve otomatik olarak oluşturulan video bölümleri de dahil olmak üzere YouTube‘a getirilen bir dizi yeni özellik katılıyor.

youtube-videolarinda-hizli-gec-donemi-sona-eriyor-iste-yeni-ozellik-1

İlerleme çubuğu aracılığıyla bir videoyu ararken, video ekranının uzunluğu boyunca uzanan grafiğin hemen üzerinde göründüğünü göreceksiniz. Grafikteki daha yüksek çıkıntılar, videonun izleyicilerin en çok izlediği kısımlarını gösterir. Bu, teorik olarak, herhangi bir videonun en iyi veya en ilginç kısımlarını vurgular.

Bu özellik, özellikle diğerlerinden daha kısa sürede vakit geçirenler olmak üzere, düzenli izleyicileri sevindireceğe benziyor. Grafik istendiği gibi çalışıyorsa, bir videoya birden çok kez dönen izleyiciler, kendilerine en çok takılan kısımları hızlı bir şekilde belirleyebilmeli ve izleyebilmelidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz