TikTok’tan içerik oluşturucularını sevindirecek özellik

0
363 Okunma

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelen bilgilere göre şirket insanların videolarını hazırlarken orijinal içerik oluşturuculara uygun kredi vermelerini kolaylaştıracak yeni bir araç ekliyor.

TikTok, trendlerin orijinal yaratıcılarına kredi vermek için araçları başlattı

Yeni araç, insanların artık bir videoyu kendi açıklamalarında etiketleyebileceği, övebileceği ve bundan bahsedebileceği anlamına geliyor. Özellik, TikTok‘un orijinal içerik oluşturucuların, başkalarının tepki verdiği veya kendi içeriklerinin bir parçası olarak kullandığı bir video ile geldiklerinde hak ettikleri krediyi almalarını sağlamak açısından harika olmadığına dair süregelen endişelerin ortasında geliyor. TikTok bir basın açıklamasında, bu yeni değişikliğin kredi verilmesini kolaylaştırmayı amaçladığını söyledi.

tiktok-tan-icerik-olusturucularini-sevindirecek-ozellik-1

Bugün, içerik oluşturucu topluluğumuz ve içerik oluşturucularımız için içerik oluşturucu kredisini ve adil ilişkilendirmeyi daha iyi sağlamak için yeni araçlar sunuyoruz. Bu özellikler, TikTok’un yaratıcı ifade için bir yuva olarak kalmasını sağlamanın merkezinde yer alan bir kredi kültürünü destekleyen kaynaklara ve ürün deneyimlerine yatırım yapma konusundaki süregelen taahhüdümüzde önemli bir adımdır. Bu kredilendirme araçlarının piyasaya sürülmesiyle, içerik oluşturucular, platformdaki çeşitli sesleri ve topluluğumuzun gücünü sergileyerek, açıklamalarında bir videoyu doğrudan etiketleme, bahsetme ve kredi verme olanağına sahip olacaklar. En son trendde yer almak, bir şakaya bir yumruk eklemek veya bir sonraki viral sesi yaratmak olsun, içerik oluşturucular ilhamlarını kolayca ve doğrudan aktarabilirler.

Değişikliğin bir kısmı, TikTok‘un insanlardan video oluşturma sürecinde başkalarına kredi vermesini istemesini sağlayarak, unutma olasılıklarının daha az olmasını sağlayacak. Şirketin, yeni aracın önümüzdeki birkaç hafta içinde kullanıcılara sunulacağını, bu nedenle içerik oluşturucuların henüz yeni bir şey görmeyebileceğini söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz