YouTube yeni bir arayüz için hazırlanıyor

0
220 Okunma
YouTube kırpma özelliği

Google, video platformu YouTube “Dinleme kontrolü” adında yeni bir özellik test ediyor. Bu özellik müzik videosu oynatılırken daha fazla seçenek sunulmasına katkı sağlayacak. iOS kullanıcıları özelliği şimdiden test etmeye başladı.

Çocuklar için ücretsiz sesli kitap kanallarına buradan ulaşabilirsiniz.

YouTube yeni “Dinleme Kontrolü” özelliği

YouTube yeni bir arayüz için hazırlanıyor

Müzik dinlerken veya video izlerken YouTube’da farklı kısayollar kullanıyoruz. Önceden belirlenen ayarlara göre çalma, duraklatma, 10 saniye geri ve ileri alma gibi çeşitli kısayollar kullanılıyor. Yeni test edilen özellik ile bir video oynatılırken “Dinleme Kontrollerini Göster” butonu yer alacak. Bu simgeye tıkladığınızda kısayolları daha büyük görebileceksiniz. 9to5Google’ın haberine göre özellik Premium hesap kullanan bazı iOS kullanıcılarında test ediliyor.

Özellik, kullanıcıların YouTube Premium’a geçmesini teşvik etmesi amacını da taşıyor. Daha iyi kullanıcı deneyimi sunan “Dinleme Kontrolü” gibi özellikler; kullanıcıların reklam ve benzeri engelleler olmadan müzik dinlemesine imkan tanıyor. Bu özelliğin henüz tüm cihazlara gelip gelmeyeceği hakkında detaylı bir bilgi bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz