Çocuklar için 5 sesli kitap YouTube kanalı tavsiyesi

0
520 Okunma
Sesli Kitap

Pandemi döneminde çocuklar için kaliteli içerikler bulmamız neredeyse kaçınılmaz oldu. Sosyal faaliyetleri kısıtlanan çocukların ekran başında kalma süreleri bir hayli arttı. Ebeveynler bu süreci daha sağlıklı geçirebilmek adına ücretli veya ücretsiz birçok platformda arama yapmaya başladı. Geceleri yatmadan önce veya gündüz dinlenme zamanlarında dinleyebileceğiniz YouTube’da  5 sesli kitap kanalını sizler için listeledik.

Çocuklarınızla birlikte izleyebileceğiniz tiyatro kanallarına buradan ulaşabilirsiniz.

YouTube’da dinleyebileceğiniz 5 sesli kitap kanalı

Sakıp Sabancı Müzesi / Sesli Betimleme Kitapları

Sakıp Sabancı Müzesi / Sesli Betimleme Kitapları sesli kitap

Bu kanalda 9 adet sesli kitap betimlemesi yer alıyor. Ortalama yarım saatlik kayıtlardan oluşan bu videolarda, hem eğitici hem eğlendirici olan bu hikayelerde, çocuk kitabının betimlemesi de yer alıyor.

Çitlembik Çitlek Hikaye-Masal Yolculuğu

Bu kanalda sesteki jest ve mimikler ile çocuğunuzun hayal dünyasını canlandıracak hikaye ve masallar yer alıyor. Kitabı dinlerken aynı zaman da görüntüleyebiliyorsunuz.

Kırlangıç Masalları

Bu kanal kitapları okurken aynı zaman da sizinle de muhabbet eden 31 adet içeriğe sahip. Kitapları dinlerken aynı zaman da sayfalar arasında birlikte gezebiliyorsunuz.

Konuşan Masallar

Sesli betimlemelerin ve görselliğin üst seviyede kullanıldığı bu kanalda masalları tek bir sesten değil farklı farklı seslerden dinleyebiliyorsunuz.

Mor Elma Yayıncılık

Bu kanalda hem birçok hikaye ve masala hem de eğlenceli aktiviteler bulabilirsiniz. Özellikle okul öncesi çocuklarınız varsa bu kanalı takip edebilirsiniz.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz