YouTube’da kadın hareketi: Biz! (ÖZEL VİDEO)

0
222 Okunma

Google Türkiye tarafından desteklenen harika bir proje ile karşılaştım: Biz!

Yerinde durmayan, kabına sığmayan kadınların birlikte başlattığı bu projeye destek vermek için hazırladığım özel videoda, etkinliğe katılan ve bu projede elini taşın altına koyan harika insanlardan da görüş aldım.

YouTuber’lardan kadınların yaratma, paylaşma, dönüştürme gücünü vurgulamaya adanmış bir kadın hareketi: “Biz”…

Üretmekten, var etmekten, çevrelerine etki etmekten ne olursa olsun vazgeçmeyen kadınların sesini birlikte duyurmak amacıyla YouTuber’lar tarafından başlatılan “Biz” projesi, diğer kadınları harekete geçirmeye umut olabilecek kadınların hikayelerini 360 derece yansıtmaya çalışan bir hareket.

Biz projesi ile içimizdeki kahraman kadınların hikayelerinin paylaşılması ve bu hikayelerin Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan çok sayıda kadın için ilham, cesaret ve güç kaynağı olması hedefleniyor.

Videoda; Merve Özkaynak, Refika Birgül, Rahşan Gülşan ve İlker Gümüşoluk ve Google Türkiye’den Özlem Öz‘ün sözlerini paylaştım.

“Biz”e katılmak için…

“Biz” projesiyle YouTuber’lar, www.bizvazgecmeyenler.com web sitesinden doldurulacak anketlerle izleyicilerini, günlük hayatta farklılaşarak elde ettikleri başarılarla efsane olmuş veya olmaya aday kadınların hikayelerini paylaşmaya davet ediyor.

Dileyen herkesin katılabileceği anket sonucunda seçilecek hikayeler YouTuber’ların anlatımı ile bizlerle buluşacak.

Videoyu paylaşmayı ve bu hareketi, etrafınıza duyurmayı ihmal etmeyin lütfen.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz