Yüzen mağaza Apple Marina Bay Sands yarın görücüye çıkıyor!

0
322 Okunma
apple marina bay sands

Teknoloji devi Apple, yüzen mağazasını 10 Eylül perşembe günü görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.  Cihazları dışında mağazalarının tasarımı ve görüntüsüyle de ilgilenen şirketin, ilk yüzen mağazası Apple Marina Bay Sands yarın Singapur‘da açılacak.

Apple Marina Bay Sands ambalajlarını kaldırdı

Daha önce ambalajlı halini gördüğümüz mağazayı şimdi son haliyle görüyoruz. Şıklığıyla dikkat çeken fütüristik kubbe benzeri yapı, 10 dar dikme ile bir arada tutulan 114 parça camdan yapıldı. Aynı zamanda yüzen mağazanın altında Apple geliştiricileri için toplantı odası da bulunuyor. Mağazanın mimarisi için ise şu anda Katolik kilisesi olarak hizmet veren eski bir tapınak olan Roma‘daki Pantheon‘dan esinlenildi.

apple marina bay sands

Apple‘ın perakende satış şefi Deirdre O’Brien Pazartesi günü yaptığı basın açıklamasında, “Singapur‘da nefes kesici Apple Marina Bay Sands’imiz için çok heyecanlıyız. Tutkulu ve yetenekli ekibimiz, topluluğu yeni mağazamızda karşılamaya ve dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimize gerekli özen ve desteği sunmaya hazır.” dedi.

Yüzen mağaza, şirketin Singapur‘da bulunan üçüncü perakende tesisi olacak. Singapur, seyahat ve ticaret merkezi olduğu için yaklaşık 150 çalışan 23 farklı dil kullanacak ve çeşitlilik oldukça artacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz