Zam yelpazesi genişliyor: Amazon Prime abonelik ücretleri artacak!

0
326 Okunma
Amazon Prime

Bu yıl dijital yayın platformları başta olmak üzere birçok sanal aboneliğe zam yapıldı. Yapılan zamlardan şikayetler bitmeden bu akıma bir isim daha katıldı. Amazon Prime Avrupa ücretlerini arttırma kararı aldı. İşte detaylar.

Amazon Prime ücretleri artıyor. Türkiye etkilenecek mi?

Amazon Prime

Tüm dünyanı etkisi altına alan küresel enflasyon sanal dünyayı da vurdu. Temel ihtiyaçların zamlarını kabul etmişken artık birçok sanal platformda fiyatları artıyor. Geçtiğimiz günlerde Netflix tarafında yakılanan zam haberleri bu kez Amazon Prime ile gündeme geldi. Türkiye’de 7,90 TL ile kullanabileceğiniz Prime aboneliği Avrupa da artık daha pahalı olacak. Zamdan ilk etkilenecek olan ülkeler Almanya, İngiltere, Fransa, İspanya ve İtalya olacak. Henüz 4 ülke ile sınırlı olması yüzleri güldürmüyor. Çünkü Amazon bu fiyat artışının küresel enflasyon nedeni ile olduğunu diğer ülkelerinde etkileneceği haberini verdi. Türkiye de oldukça uygun bir fiyata sahip olduğumuz Prime fırsatlarına ilerleyen günlerde bu fiyatlardan sahip olamayabiliriz. Halihazırda şimdi de Avrupa ülkelerine göre daha uygun fiyattan faydalandığımız özelliklere artık daha yüksek maliyetler ödeyerek sahip olacağız.

Logitech kadınlara özel Aurora oyuncu serisini tanıttı!

Biliyorsunuz ki Amazon Prime sadece bir alanda kolaylık sağlamıyor. Özel kargo hizmeti, ücretsiz ve hızlı kargo desteği, özel indirimler ve Prime Video desteği sunuluyor. İçerik bakımından oldukça zengin Prime video geçtiğimiz haftalarda yeni bir tasarıma kavuşmuştu. Bu konuda ki yatırımlarını arttıran Amazon’un fiyatlarda artış yapacak olması beklenmedik bir durum değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz